Spring naar content
het badhuys

Badkamer verbouwen Prinsenbeek

Woont u in de omgeving van Prinsenbeek en bent u van plan om uw badkamer te verbouwen? Dan heten wij u van harte welkom in Het Badhuys. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, verbouwen en monteren van uw badkamer en toilet.

Over Het Badhuys

De badkamer is een van de belangrijkste ruimtes in het huis. Het is een ruimte waar u behalve de dagelijkse verzorging, ook even volledig tot rust kunt komen. Het Badhuys neemt graag de verantwoordelijkheid voor zich om deze ruimte volledig van A tot Z voor u te verzorgen. Onze adviseurs staan voor u klaar om uw ideeën te vertalen tot een fotorealistisch ontwerp. Ze maken voor deze 3D-ontwerpen gebruik van het programma ViSoft. Een voordeel van dit programma is dat u via de tekeningen kan zien hoe uw toekomstige badkamer na de verbouwing er tot in detail uit komt te zien.

Luxe badkamer welke de bewoners hebben laten verbouwen door Het Badhuys.

Realisatie

Onze badkamermonteurs hebben jaren ervaring in de bouw en zijn voornamelijk gespecialiseerd op het gebied van luxe badkamers en toiletten. Vanaf het moment dat u een akkoord geeft en alle spullen van de leveranciers zijn binnengekomen, gaan de monteurs snel, efficiënt en zorgvuldig te werk om van uw toekomstige badkamer een plaatje te maken. Op deze manier kunt u extra snel genieten van uw luxe badkamer, een moment waar iedereen naar uitkijkt. Het moment van oplevering is bij Het Badhuys dan ook altijd een feestje!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.