Spring naar content
het badhuys

Badkamer verbouwen Oisterwijk

Woont u in Oisterwijk en wilt u graag uw badkamer verbouwen? Zoek dan niet verder en kies voor Het Badhuys! Het Badhuys is de badkamerspeciaalzaak welke is gespecialiseerd in het ontwerpen, bestellen, bezorgen, bouwen, verbouwen en monteren van uw badkamer en toilet in de omgeving van Oisterwijk. Vanuit Oisterwijk is het namelijk nog geen 20 minuten rijden naar ons prachtige experience center in Breda, en bij interesse komen wij de badkamer gewoon leveren en installeren in Oisterwijk.

Inspiratie en design

Onze adviseurs helpen u graag met inspiratie opdoen voor uw toekomstige badkamer. In onze vesteging vindt u ons experience center. Hier staan een verscheidenheid aan showroombadkamers opgesteld en is onze creative studio te vinden met wel honderden tegels en materialen waartussen u kunt snuffelen. Onze adviseurs staan daarnaast voor u klaar als u samen met een professional inspiratie wilt opdoen. Al deze inspiratie komt tot uiting in een prachtig ontwerp door onze adviseurs waarin design en maatwerk centraal staan.

Witte badkamer met HI-MACS meubelen verbouwd in Oisterwijk door Het Badhuys.

Realisatie van uw badkamer

Is het ontwerp naar wens? Dan wordt uw badkamer verbouwd door onze badkamermonteurs. Onze badkamermonteurs hebben jaren ervaring en zijn daarom gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen en monteren van luxe badkamers en toiletten. Ze gaan dan ook graag aan de slag om uw badkamer in Oisterwijk te verbouwen naar uw droombadkamer!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.