Spring naar content
het badhuys

Badkamer verbouwen Eindhoven

Welkom bij Het Badhuys; dé badkamerspecialist in de omgeving van Eindhoven. Het Badhuys verzorgt uw luxe badkamer tot in de kleinste details. Wij kunnen de badkamer voor u ontwerpen, bestellen, bezorgen, bouwen, verbouwen en monteren.

Een luxe badkamer voor uw woning

Woont u in Eindhoven en bent u van plan om uw luxe badkamer of toiletruimte te (ver)bouwen? Dan bent u bij Het Badhuys aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar om uw plannen te bespreken en het verbouwen uit te laten voeren door onze badkamermonteurs. Onze badkamermonteurs hebben jaren ervaring en zijn gespecialiseerd in het monteren van luxe badkamers en toiletruimtes. Van een schitterend ontwerp tot de oplevering? In het hele proces ontzorgen we u volledig.

Badkamer verbouwt in Eindhoven met een luxe aards design.

Bezoek ons experience center

Vanuit Eindhoven is het nog geen 45 minuten rijden naar ons prachtige experience center in Breda. Kom daarom eens langs en misschien bent u binnenkort ook wel een van de gelukkige eigenaars van een Badhuys badkamer. We kijken uit naar uw komst!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.