Spring naar content
het badhuys

Badkamer verbouwen Breda

Wilt u uw badkamer of toilet verbouwen en kunt u hier de nodige hulp bij gebruiken? Reken dan op de kennis en kunde van Het Badhuys. Onze ervaren en vakkundige badkamerspecialisten kunnen u helpen met het maken van een nauwkeurig en persoonlijk badkamerontwerp en zij kunnen aan de hand van dit ontwerp uw badkamer bouwen of verbouwen.

Het Badhuys ontwerpt, bouwt, renoveert en monteert complete badkamers

Bij Het Badhuys ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren we complete badkamers en toiletten. Wij zijn echter geen standaard sanitairzaak. Wij willen onze klanten inspireren en betrekken in het ontwerpproces. In onze interactieve inspiratieruimte in Breda – een soort showroom – kunt u veel inspiratie opdoen. Hier ziet u onder andere ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij hier een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden.

Badkamer met grijze betonlook tegels in luxe stijl verbouwd door Het Badhuys in Breda.

Ervaren timmerlieden, stukadoors en loodgieters

Heeft u inspiratie opgedaan en zijn uw wensen voor een badkamer geïnventariseerd? Dan gaan we als volgt te werk: onze ontwerper maakt een ontwerp op maat. Onze ontwerpers gebruiken hierbij het computerprogramma ViSoft, waarbij de badkamer in 3D wordt ontworpen. Dit levert een uiterst realistisch beeld op. Aan de hand van dit ontwerp kan de realisatie van start gaan. Hiervoor werkt Het Badhuys via een eigen realisatieteam. Dit team bestaat uit onder andere ervaren timmerlieden, stukadoors, loodgieters in dienst die een hoogwaardige afwerking nastreven. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om alleen de materialen aan te schaffen bij Het Badhuys en de bouw en montage zelf op te pakken. Wat u wilt.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.