Spring naar content
het badhuys

Badkamer showroom Breda

Wilt u een nieuwe badkamer of wilt u uw oude badkamer renoveren? Dan kunt u de nodige inspiratie gebruiken. Want wat zijn de nieuwste trends op badkamergebied en wat voor een douche of ligbad kiest u? En hoe wilt u de afwerking van de muren en de vloer hebben? U kunt natuurlijk urenlang rondkijken op internet, maar u kunt ook langskomen in de inspiratieruimte van Het Badhuys in Breda. Deze inspiratieruimte is een soort showroom.

Doe inspiratie op in ons interactieve experience center

In het bedrijfspand van Het Badhuys in Breda vindt u ons experience center. Deze showroom is geïnspireerd op de Hollandse badhuizen van vroeger. In de inspiratieruimte ziet u volop voorbeelden van sanitair, tegels en wand- en vloerbekleding. We hebben enkele voorbeeldbadkamers uitgestald en u ziet een groot aantal ligbaden, regendouches, douches met infrarood en uv-straling, wandclosetten, wastafels, kranen, radiatoren en maatwerk meubels, wastafels, douchewanden. Bovendien beschikken wij over de nieuwste snufjes op badkamergebeid. Onze inspiratieruimte is interactief. Zo kunnen we u de waterdruk laten zien van verschillende douchekoppen. Ook kunt u de verlichting bedienen met uw smartphone of tablet.

Creatieve studio in badkamer showroom van Het Badhuys in Breda.

De creatieve studio van Het Badhuys

Op de bovenverdieping van ons pand vindt u onze creatiece studio. Hier hebben we een collectie van enkele honderden vloer- en wandtegels. Bij de bouwmarkt of bij andere sanitairzaken vindt u nooit zo’n uitgebreide collectie! U kunt natuurlijk ook kiezen voor andere afwerkingsmogelijkheden, zoals stucwerk, stucwerk van beton of een vloer van granito. Hoe gaan we vervolgens te werk? Aan de langgerekte tafels laten we u met behulp van verschillende productboeken – onze bibliotheek – zien welk sanitair wij kunnen leveren. Nadat we u hebben ondergedompeld in alle mogelijkheden, gaan we samen met u aan de slag met het ontwerp. Onze ontwerper neemt thuis bij u een kijkje in uw badkamer. Vervolgens worden uw ideeën en de ideeen van de ontwerper uitgewerkt met het computerprogramma ViSoft, waarbij de badkamer in 3D wordt ontworpen.

Ontwerp van luxe badkamer door adviseur van Het Badhuys in Breda.

Bezoek onze showroom in Breda

Bent u benieuwd naar onze showroom? Bezoek dan ons experience center! We zijn gevestigd aan de Neerloopweg 24 in Breda. Wilt u alvast een afspraak maken? Plan deze dan vooral in via onze website. Zo hebben wij alle tijd om met u van gedachten te wisselen over uw badkamer.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.