Spring naar content
het badhuys

Badkamer op maat Breda

Heeft u een kleine badkamer of toiletruimte en wilt u optimaal gebruikmaken van de beschikbare ruimte? Of valt uw badkamer precies onder het schuine dak en heeft u moeite met het maken van een praktische en logische indeling? Bij Het Badhuys helpen we u graag. Wij ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren badkamers en toiletten op maat. Een badkamer die precies voldoet aan uw wensen en die inspeelt op de mogelijkheden van uw ruimte.

Maatwerk meubels, wastafels en douchewanden

En naast een badkamer op maat, zorgen we ook voor maatwerkproducten. Wilt u een meubel, opbergkast, wastafel of douchewand op maat gemaakt hebben? Dit is mogelijk! Kiest u voor een wastafelmeubel van eikenhout of juist van marmer? En kiest u voor een ronde vorm of juist een hoekig meubel. Wij zorgen voor een bijzonder en uniek ontwerp!
Deze maatwerkproducten kunnen we maken voor compleet nieuwe badkamers, maar ook voor badkamers die worden gerenoveerd.

Luxe badkamer op maat gerealiseerd in Breda

Interactieve inspiratieruimte in Breda

Wilt u vooraf nog inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer of toilet? Kom dan langs bij ons experience center van Het Badhuys in Breda. Deze showroom is geïnspireerd op de Hollandse badhuizen van weleer. Komt u onze inspiratieruimte binnen, dan betreedt u een wereld van sanitair, tegels en wand- en vloerbekleding. U ziet een groot aantal ligbaden, regendouches, douches met infrarood en uv-straling, wandclosetten, wastafels, kranen, radiatoren en maatwerk meubels, wastafels, douchewanden. Ook ziet u onze stalenruimte waar we meer dan honderd vloer- en wandtegels aan u kunnen laten zien. Onze adviseurs helpen u graag met het ontwerpen en realiseren van uw badkamer. Wij kunnen zelfs een heel realistisch 3D-ontwerp maken.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.