Spring naar content
het badhuys

Badkamer merken

Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Kies dan voor de prachtige badkamers en het onnavolgbare advies van Het Badhuys. Het Badhuys is een badkamerspeciaalzaak in Breda. Bij ons kunt u vertrouwen op kwalitatief hoogwaardige badkamers en badkamerproducten van de allerbeste merken op badkamergebied. Lees hier meer.

Topmerken voor badkamers

Bij Het Badhuys ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren we complete badkamers en toiletten. Wij zijn echter geen standaard sanitairzaak. Wij willen onze klanten inspireren en betrekken in het ontwerpproces. In ons interactieve experience center in Breda – een soort showroom – kunt u veel inspiratie opdoen. Hier ziet u onder andere ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij hier een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden. Deze zijn onder andere van topmerken als Asselux, Kreatop, Geesa, Grespania Ceramica, HI-MACS, HotBath, Instamat, Laufen, LoooX, Mosa, Vola, Jee-O en Sunshower.

Ontwerp en montage van hoogwaardige badkamers

Bij Het Badhuys betrekken wij u nauw bij het ontwerpproces. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en komen zo tot een badkamerontwerp waarin maatwerk, beleving en design centraal staat. Zo nodigen wij u uit voor een uitgebreid adviesgesprek, waarin wij uw wensen boven tafel willen krijgen. Vervolgens maken wij een realistisch 3D-ontwerp, zodat u kunt zien hoe uw badkamer eruit zou komen te zien. Voldoet het ontwerp aan uw verwachtingen, dan gaan wij over op de realisatie van uw badkamer.

Complete badkamer in Breda met luxe badkamer elementen zoals een maatwerk badkamermeubel, vrijstaand bad en dubbele douche.

Plan uw adviesafspraak

Breng een bezoek aan het experience center van Het Badhuys en bekijk de grenzeloze mogelijkheden. Uiteraard kunt u vooraf ook een adviesgesprek met ons inplannen. Tijdens het adviesgesprek nemen wij de tijd voor uw vragen en kunnen wij u voorzien van een advies op maat. Waar wacht u op? Plan nu een adviesgesprek in met onze verkoopadviseurs en laat u verrassen!

Laat je inspireren

Wat we doen

Realisatie

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.