Spring naar content
het badhuys

Badkamer verbouwen Bavel

Woont u in Bavel en wilt u graag uw badkamer verbouwen? Dan bent u bij Het Badhuys aan het juiste adres. Het Badhuys is een badkamerspeciaalzaak die is gevestigd in Breda. We staan dagelijks voor onze gasten klaar om ze van A tot Z te ontzorgen. Zo kunnen wij de badkamer voor u ontwerpen, bestellen, bezorgen, bouwen, verbouwen en monteren.

Ontwerp met onze adviseurs

De badkamer is een van de belangrijkste onderdelen in het huis. Deze ruimte bezoekt u minimaal twee keer op een dag en moet daarom een plek zijn om de dag prettig te beginnen en ontspannen te eindigen. Het Badhuys helpt u om deze kamer zo te ontwerpen dat deze van alle gemakken voorzien is en dat deze perfect aansluit op uw smaak. Vanuit Bavel is het niet eens 15 minuten rijden naar onze mooie showroom in Breda.

Luxe badkamer verbouwd in Bavel.

Realisatie door professionals

Het realisatieteam van Het Badhuys is gespecialiseerd in het bouwen, verbouwen en monteren van luxe badkamers en toiletten. Dit team bestaat uit erkende professionals die hun vak als geen ander begrijpen. Zo kan uw droombadkamer tot in perfectie worden gerealiseerd. Wij kijken ernaar uit om u te mogen ontvangen bij Het Badhuys. We kijken uit naar uw komst!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.