Spring naar content
het badhuys

Badkamer afwerking Breda

U wilt een nieuwe badkamer bouwen of u wilt u huidige badkamer renoveren. Maar hoe pakt u dit aan? Als u niet zo handig bent, dan schakelt u graag professionele hulp in. Maar ook als u een doe-het-zelver bent, kunt u soms de nodige hulp gebruiken. Het Badhuys kan u hier goed bij ondersteunen. Wij zorgen voor een afwerking die door een ringetje te halen is!

Het Badhuys bouwt, renoveert en monteert

Bij Het Badhuys ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren we complete badkamers. Wij hanteren altijd een vaste werkwijze: van inspireren en adviseren tot het (samen) ontwerpen en het realiseren van de uiteindelijke badkamer. Nadat we uw wensen hebben geïnventariseerd, een bijzonder een passend ontwerp hebben voorgesteld en u hiermee akkoord bent gegaan, starten we met de realisatie van uw badkamer.

Voor de montage en installatie van uw badkamer werkt Het Badhuys samen met ons realisatieteam. We hebben verschillende deskundige medewerkers in dienst, zoals loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors die een hoogwaardige afwerking en een persoonlijke service nastreven. Deze medewerkers kunnen verschillende afwerkingen van uw badkamer realiseren, zoals een badkamer met meubels van maatwerk composiet of maatwerk HI-MACS.

Badkamer afgewerkt in Breda met lichte kleuren en materialen voor een Scandinavisch uiterlijk.

Het experience center van Het Badhuys

Het Badhuys is geïnspireerd op de Hollandse badhuizen van weleer. Waar badgasten elkaar ontmoetten en waar ruimte was voor een goed gesprek. Ons experience center in Breda ademt de gastvrijheid en sfeer van deze oude badhuizen. In deze interactieve ruimte kunt u volop inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.