Spring naar content
werkwijze

Ontzorgd van advies tot en met realisatie

Van een ongekend ontwerp totdat uw badkamer in de puntjes is gerealiseerd. Het Badhuys staat van begin tot en met het eind van het proces voor u klaar.

1. Kennismaking

Uw wensen en inspiratie

Laat u inspireren door de mooiste materialen en de hoogste mate van luxe. Voel en beleef de laatste trends en noviteiten op het gebied van tailor-made badkamers. Neem de adviseurs mee in uw wensen tijdens een bezoek aan onze experience studio.

2. ontwerpen

Creativiteit in design

Al uw inspiratie en wensen komen samen in een ontwerp waarin uw persoonlijke stijl wordt gedefinieerd. Een design met een meerwaarde aan uw levensstijl en woning.

3. bouwen op maat

Vakmanschap in uitvoering

Heeft u gekozen voor maatwerk in uw badkamer? Wij bieden u maatwerkoplossingen aan die wij laten vervaardigen door een leveranciers uit ons zorgvuldig geselecteerd netwerk. Op deze manier kunnen wij een subliem afwerkingsniveau en passie voor maatwerk garanderen.

4. Realisatie

Wanneer alles samenkomt

Met ons eigen realisatieteam komen we uw droombadkamer tot in detail bij u realiseren. Een team van vakmensen die door een flinke dosis ervaring elke badkamer omtoveren tot een schitterend plaatje.

5. tailor-made

Genieten & Ontspannen

Zodra alles geïnstalleerd is, kunt u volop genieten van de luxe die een tailor-made badkamer met zich meebrengt. Ontdek de exclusiviteit tijdens een afspraak in onze experience studio, waar uw droombadkamer vorm krijgt en comfort tot leven komt. Samen creëren we de perfecte ruimte die naadloos aansluit bij uw wensen en behoeften.