Spring naar content

Keukens

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op met Het Badhuys.

Wildhagen

Design staat soms haaks op functionaliteit en levensstijl. De keuken- en woonarchitecten van Wildhagen nemen daarentegen alle elementen mee in hun ontwerp. Ze nemen uitgebreid de tijd voor u en uw wensen, met alle aandacht voor een persoonlijk en deskundig advies. Uw nieuwe keuken is tenslotte meer dan alleen koken. Het is een groot onderdeel van uw leven.

Naar de website

Tinello

Tinello biedt topkwaliteit door alles in eigen huis te houden: van ontwerp en productie tot schilderswerk en service. Elke keuken wordt handgemaakt, gebaseerd op uw wensen, met oog voor detail en afwerking in unieke kleuren en texturen. Tinello gebruikt alleen de beste materialen, zoals Frans eikenhout, en zijn altijd op zoek naar exclusieve technieken. Al meer dan 25 jaar zijn ze toonaangevend op het gebied van keukens en interieur. Tinello’s persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat uw keuken perfect aansluit bij uw stijl en levenswijze, met oog voor totaal woongenot.

Naar de website