Spring naar content

Complete interieur plannen

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op met Het Badhuys.

Jolanda Knook

Jolanda Knook Interieurontwerp. Met passie ontwerpt zij interieurs voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Haar doel is om omgevingen te creëren die de leefbaarheid vergroten en langdurig plezier bieden, waarbij de opdrachtgever nergens omkijken naar heeft. Ieder interieur vertelt een verhaal, en Jolanda zorgt ervoor dat dit verhaal tot leven komt door de juiste vormen, materialen en kleuren te combineren. Naast esthetiek besteed ze veel aandacht aan functionaliteit, budgetbewaking en een gedetailleerd plan van aanpak.

Naar de website

Grego van den Broek

Bij Grego Interior Architects geloven zij dat een interieur de persoonlijkheid en levensstijl van de bewoners weerspiegelt. Grego streeft naar een ruimte die zowel esthetisch als functioneel is, aangepast aan uw wensen en behoeften. Hun team werkt nauw samen met partners om elk detail perfect te integreren. Interieurontwerp zien zij als een combinatie van kunst en wetenschap, waarbij ze een naadloze verbinding creëren tussen interieur en architectuur. Grego’s doel is om samen met u een unieke en persoonlijke leefomgeving te realiseren waarin u zich thuis voelt.

Naar de website

Danielle Verhelst

Danielle ontwerpt verfijnde, warme en chique interieurs met een speelse twist, altijd op zoek naar de perfecte balans tussen rust en verrassing. Ze is creatief, gedreven en enthousiast en daagt u uit om gedurfde keuzes te maken die passen bij uw wensen en leefwijze. Met oog voor detail en een passie voor mooie materialen, kleur en meubelkeuzes, zorgt ze voor hoogwaardige, op maat gemaakte ontwerpen. Danielle neemt u graag mee in de wondere wereld van interieurontwerp, waarbij saai nooit een optie is.

Naar de website

Marieke de Jong

Marieke de Jong, haar visie is op zowel residentiële projecten als bedrijfsgebouwen geprojecteerd, waarbij interieur en architectuur naadloos samensmelten. Ze hecht waarde aan universele principes zoals context, zichtlijnen en routing, waardoor elk project uniek wordt en een ziel krijgt door de wensen en levensstijl van de klant. Marieke streeft naar eenvoud en verfijning in haar ontwerpen, met nadruk op balans, licht en symmetrie, en kiest eerder voor materiaaldiversiteit dan uitbundig kleurgebruik. Haar benadering zorgt ervoor dat vaste elementen de zintuigen prikkelen en ruimtes optimaal benut worden, wat leidt tot tijdloze en duurzame ontwerpen.

Naar de website

Maaike van Diemen

Creatief, warm, integer en gedreven; zo wordt Maaike van Diemen treffend omschreven, met eigenschappen die ook haar interieurontwerpen kenmerken. Altijd nieuwsgierig en geïnteresseerd in andere culturen, vindt ze overal inspiratie. Al jong opgegroeid in de bouwwereld, was ontwerpen voor haar vanzelfsprekend, wat leidde tot haar eerste interieurontwerp in 2003. Het succes met de bewoners van een vooroorlogse villa bracht een snelle uitbreiding van haar klantenkring, met vele projecten in binnen- en buitenland als gevolg. Haar signatuur? Sfeer en warmte creëren door een unieke mix van nieuw en oud meubilair uit diverse windstreken en materialen.

Naar de website

Bart van Bekhoven

Bij Artistiek Interieurontwerpers in Breda brengt Artistiek uw interieurvisie tot leven met een unieke combinatie van artistiek talent en vakmanschap. Bart is gespecialiseerd in het maken van gedetailleerde 3D interieurvoorstellen, terwijl Ellen u adviseert bij de keuze van stoffen en kleuren. Een team van vakmensen maakt maatwerk meubels in hun eigen atelier en biedt een uitgebreide collectie stoffen, leer, vloerkleden, verlichting en meer. Kortom creatieve ontwerpen en ambachtelijke kwaliteit.

Naar de website

Inge van Poppel

Als internationale interieurarchitect weet Inge haar creativiteit en oog voor detail feilloos te combineren met een open en persoonlijke benadering. Ze heeft een diepgewortelde passie voor interieurontwerp, die al op jonge leeftijd begon. Inge richt zich op zowel particulieren als bedrijven en vertaalt hun wensen naar unieke, hoogwaardige interieurs. Haar uitgebreide netwerk van professionals en toewijding aan kwaliteit zorgen ervoor dat elk project perfect wordt uitgevoerd. Samen met Inge is iedere samenwerking een inspirerende reis naar een harmonieus en authentiek interieur.

Naar de website

Brenda van Roekel

Het vormgeven en verfraaien van haar omgeving is altijd van groot belang geweest voor Brenda. Door meerdere keren te verhuizen en te verbouwen, ontdekte ze haar passie voor interieurontwerp. Met Studio Amber Isabel vertaalt ze deze passie naar werkelijkheid.

Brenda is niet zomaar een interieurstylist. Dankzij haar achtergrond als autonoom fotograaf en keramist begrijpt ze het belang van details, vormentaal en materiaalkeuze als geen ander. Deze unieke mix van vaardigheden en inzichten komt duidelijk naar voren in de interieurontwerpen van Studio Amber Isabel.

Naar de website

Angela Heeren

Veel mensen weten wat ze mooi vinden in hun interieur, maar hebben moeite om een harmonieus geheel te creëren in hun leefomgeving. Angela Heeren vertaalt uw wensen naar een concreet plan, waarbij ze zorgt voor een samenhangende stijl in interieur, verlichting, keuken en badkamer. Angela haar doel is om steeds weer een uniek resultaat te realiseren dat voldoet aan uw verwachtingen. Ze geniet al jaren van het ontwerpen en uitvoeren van prachtige en uitdagende projecten, waarbij Angela ernaar streeft om de verwachtingen van haar klanten te overtreffen.

Naar de website