Spring naar content
het badhuys

Showroom badkamer

Een nieuwe badkamer uitzoeken? Breng een bezoek aan Het Badhuys, een badkamerspeciaalzaak in de Noord-Brabantse plaats Breda. U kunt bij Het Badhuys terecht voor een verscheidenheid aan badkamers, of u nu een van een landelijke, moderne, tijdloze of klassieke stijl houdt! Wilt u inspiratie opdoen van de mogelijke stijlen? Breng dan een bezoek aan onze showroom, waar u tal van voorbeeldbadkamers ziet uitgestald.

Bekijk onze voorbeeldbadkamers

In Breda vindt u de showroom van Het Badhuys, ook wel ons experience center genoemd. Op de bovenverdieping is ons kantoor gevestigd en op de benedenverdieping vindt u onze bijzondere showroom met prachtige voorbeeldbadkamers. Wij laten u de meest uiteenlopende mogelijkheden zien: van vloer- en wandafwerking tot ligbaden, regendouches, zonnebankdouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook vindt u hier een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden.

Werkwijze van Het Badhuys

Heeft u rondgelopen door onze showroom en hebben onze adviseurs u voorzien van advies en aanvullende informatie, dan kunt u op onze bovenverdieping een ontwerp op maat laten maken. Onze adviseurs laten u aan de hand van productboeken en productstalen de mogelijkheden zien, waarna uw wensen worden geïnventariseerd. Hierin worden ook de mogelijkheden van uw badkamerruimte meegenomen. Aan de hand hiervan maakt onze adviseur een gedetailleerd 3D-ontwerp met behulp van het ontwerpprogramma ViSoft. Voldoet dit ontwerp aan uw verwachtingen, dan wordt uw badkamer gerealiseerd.

Strak design in luxe badkamer bestaande uit witte wanden en meubels gecombineerd met grijze vloertegels en zwarte lamellen.

Maak nu een afspraak

Wilt u meer informatie over uw droombadkamer? Schroom niet en neem contact met ons op! U kunt ook een afspraak met ons inplannen, zodat onze adviseurs in een adviesgesprek de mogelijkheden met u bespreken en aan de slag gaan met een ontwerp op maat. Graag tot ziens bij Het Badhuys.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.