Spring naar content
het badhuys

Sanitairwinkel Breda

Een badkamer is niet compleet zonder sanitair, zoals een wastafel, badkuip, douche en toilet. Deze sanitairartikelen zorgen voor een ingerichte badkamer, een badkamer die in gebruik genomen kan worden. Bent u op zoek naar een aanbieder van hoogwaardig sanitair? Maak uw keuze voor Het Badhuys uit Breda.

Badkamerspeciaalzaak in Breda

Het Badhuys is een badkamerspeciaalzaak in de Brabantse stad Breda. Wij zijn meer dan een sanitairwinkel. Wij leveren niet alleen de meest prachtige sanitairartikelen: wij ontwerpen, bouwen en monteren de meest exclusieve badkamers. Dit doen wij voor particulieren en zakelijke klanten in de wijde omgeving, zoals in Breda, Roosendaal, Oosterhout en Tilburg. Wilt u uw droombadkamer realiseren, breng dan een bezoek aan het experience center van Het Badhuys. In deze showroom vindt u diverse voorbeeldbadkamers en laten we u heel veel mogelijkheden zien: van vloer- en wandafwerking tot ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij in onze Inspiratieruimte een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden uitgestald.

Showroom van sanitairwinkel in Breda Het Badhuys.

Adviesgesprek en 3D-ontwerp

Heeft u de voorbeeldbadkamers bekeken en bent u enthousiast over onze producten? Vraag een gratis adviesgesprek aan met onze verkoopadviseurs. In een persoonlijk gesprek bespreekt u met onze adviseur hoe uw droombadkamer eruit ziet. Welke stijl vindt u mooi en welke sanitairproducten moeten er in uw badkamer verwerkt zijn? Wij inventariseren uw wensen en stellen aan de hand hiervan een 3D-ontwerp samen. Voldoet dit ontwerp aan uw verwachtingen, dan nemen wij de bouw en montage van de badkamer op ons!

Ontwerp door adviseurs van Het Badhuys van badkamer met sauna.

Bezoek onze sanitairwinkel

Nieuwsgierig? Breng een bezoek aan Het Badhuys aan de Neerloopweg 24 in Breda. Bewonder al het moois in onze showroom en stel uw vragen aan onze verkoopadviseurs. Wilt u een diepgaand advies, dan adviseren wij u een afspraak te maken. Neem contact met ons op en plan uw adviesgesprek in.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.