Spring naar content
het badhuys

Sanitair accessoires badkamer

Bent u op zoek naar sanitair of accessoires voor uw badkamer? Sanitairartikelen die zijn voorzien van een hoogwaardige kwaliteit en een prachtig design? Maak kennis met de sanitairartikelen van Het Badhuys, een badkamerspeciaalzaak in de Brabantse plaats Breda.

Complete badkamers en toiletten

Het Badhuys in Breda levert niet alleen de allermooiste sanitairartikelen en accessoires: wij realiseren complete badkamers en toiletten. Wij nemen het gehele proces op ons: van ontwerp tot realisatie. Zo hebben wij al veel particulieren en zakelijke opdrachtgevers voorzien van de meest prachtige badkamers. Benieuwd naar onze kennis en kunde? Breng geheel vrijblijvend een bezoek aan ons experience center in Breda. In deze showroom ziet u een aantal voorbeeldbadkamers uitgestald, inclusief ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. In de badkamers hebben wij ook diverse vloer- en wandafwerkingen.

Luxe badkamer met verschillende essentiële elementen zoals een vrijstaand bad, ledverlichting en luxe materialen.

Ontwerp uw droombadkamer

Spreken deze voorbeeldbadkamers u aan, dan gaan onze adviseurs graag met u om de tafel zitten om uw droombadkamer te ontwerpen. In een één op één gesprek inventariseren wij uw wensen. Hoe ziet uw huidige badkamer eruit, welke mogelijkheden biedt de ruimte en welke badkamerstijl vindt u mooi? Aan de hand van uw wensen en uw budget maken wij een ontwerp op maat – dit is een fotorealistisch ontwerp. Voldoet dit ontwerp aan uw verwachtingen en past het binnen uw budget, dan is uw droombadkamer binnen handbereik.

Sanitair accessoires in badkamer zoals planten, koperen toiletaccessoires en verlichting.

Maak een afspraak met Het Badhuys

Wilt u uw droombadkamer laten ontwerpen en vervaardigen door Het Badhuys? Wacht niet en breng vrijblijvend een bezoek aan onze Inspiratieruimte in Breda. Wilt u direct een adviesgesprek, dan vragen wij u om vooraf een afspraak met ons in te plannen. Zo kunnen wij tijd voor u inplannen, zodat u direct een diepgaand en deskundig badkameradvies ontvangt.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.