Spring naar content
Badkamers

Stijlvol warm

Welkom in deze prachtige en warme badkamer, gerealiseerd door Het Badhuys.

Deze badkamer straalt eenheid en harmonie uit in elk detail. De zandkleurige tegels vormen de basis van het ontwerp en zijn subtiel gecombineerd met een wit plafond, voorzien van sfeervolle spotlights. De vloeiende lijnen van de tegels lopen naadloos door in de douche, waar u kunt genieten van de luxe sunshower. Als prachtige afscheiding is gekozen voor een op maat gemaakte glaswand in een donkere tint, die een stoer contrast creëert in de badkamer.

Om de rustige en lichte sfeer te benadrukken, zijn het wandcloset en de radiator uitgevoerd in stralend wit. De maatwerk wastafel is een ware eyecatcher, vervaardigd uit Oak Noten en is voorzien van dubbele witte wastafels met stoere wastafelmengkranen van geborsteld nikkel. Zelfs de handdoekhouders zijn met zorg gemaakt van hetzelfde materiaal. Boven de wastafel hangt een op maat gemaakte badkamerkast met geïntegreerde spiegels, die subtiel worden verlicht door ingebouwde ledverlichting.

Het Badhuys heeft ook een apart toilet gerealiseerd, dat naadloos aansluit op de stijl van de badkamer. Hier ziet u opnieuw de zandkleurige tegels, die harmonieus samengaan met de witte wanden met dito plafond. Als achterwand van het wandcloset is gekozen voor een elegante bekleding van houten latten, die een warm en natuurlijk element toevoegen aan de ruimte. Het Oak noten komt terug in de op maat gemaakte wastafel, waarboven een langwerpige spiegel is geplaatst om het geheel compleet te maken. Als subtiel contrast is gekozen voor een lamp met een donkere kleur.

Deze badkamer en het toilet vormen een perfecte eenheid, waarin alle elementen op elkaar zijn afgestemd. De sfeer is warm en uitnodigend.