Spring naar content
Badkamers

Modern tijdloos

Treed binnen in deze recent door ons gerealiseerde maatwerk badkamer. Een oase van modern design en tijdloze elegantie komt u tegemoet. In deze ruimte spelen lichte marmerlook tegels en heldere wanden een hoofdrol, waardoor een frisse en lichte sfeer ontstaat en er aangename mate van wordt rust gecreëerd.

Het middelpunt van deze badkamer is het prachtige meubel gemaakt van donker hout, met een maatwerk waskom in mat wit solid surface materiaal. Boven de wastafel prijkt een ovale spiegel die speelse maar luxe touch toevoegt. Het geheel wordt compleet gemaakt door de gouden accenten die subtiel aanwezig zijn in o.a. de douchekop en -knoppen, de kranen en de verlichting bij het wastafelmeubel. Deze gouden elementen voegen een vleugje luxe en warmte toe en zijn een genot voor het oog.

Een heldere glazen scheidingswand tussen de douche en de rest van de badkamer zorgt voor een ruimtelijk gevoel en een optimale lichtinval. Het mat witte closet draagt bij aan de moderne uitstraling van de ruimte terwijl de inbouwspots aan het plafond zorgen voor een perfecte verlichting in de avonduren en op donkere dagen. Daarnaast benadrukken zij de details van deze schitterend ontworpen badkamer

Met een badkamer als deze begint u elke dag met een voorsprong en kunt u met een fijn gevoel de dag afsluiten.

Het is een harmonieus samenspel van materialen, kleuren en designelementen, waarbij elk detail naadloos aansluit op het geheel. Welkom in de wereld van Het Badhuys, waar we uw dromen omzetten in werkelijkheid.