Spring naar content
Badkamers

Minimalistisch met warme touch

Waar luxe en verfijning samenkomt in een harmonieus geheel. Ontdek de tijdloze elegantie van deze ruimtes, waar elk detail zorgvuldig is gekozen om een gevoel van warmte en stijl te creëren.

In zowel de toiletruimte als de badkamer wordt u begroet door het schitterende gouden mozaïek van L’antic coloneal. Dit opvallende kenmerk wordt subtiel versterkt door de combinatie met zwarte en geborsteld zwart metalen accenten, die een perfecte balans vinden tussen stoerheid en elegantie. Deze minimalistische kleurstelling vormt de ideale achtergrond voor de luxe elementen die deze ruimtes kenmerken.

De badkamer wordt verder verfraaid door de aanwezigheid van Gessi kranen, met hun kenmerkende geborsteld zwart metaal afwerking. Deze kraanwerken voegen een vleugje verfijning toe aan de ruimte, en dragen bij aan de algehele uitstraling. De vloer en wanden zijn bekleed met antraciet Mirage tegels, die naadloos in elkaar overgaan.

Deze badkamer is voorzien van een op maat gemaakt badmeubilair, met daarop een luxueus wastafelblad van solid surface. Dit hoogwaardige materiaal komt ook terug in het vrijstaande bad, waardoor een gevoel van samenhang en harmonie ontstaat tussen alle elementen in de ruimte.

Hier wordt een dagelijkse routine getransformeerd in een moment van pure verwennerij en ontspanning. Welkom in de wereld van tijdloze luxe en verfijning.