Spring naar content
Badkamers

Chique modern

Bij Het Badhuys hebben we op de zolder van een karakteristieke villa in België een luxe badkamer gerealiseerd. Deze badkamer past perfect bij de stijl van de zolder, die onze collega’s van Het Interieurhuys eerder realiseerden.

Een grote donkere deur vormt de entree. Vervolgens begroeten donkere tegels en een licht plafond je bij binnenkomst. De badkamer is voorzien van een donker maatwerk badkamermeubel met een keramisch werkblad en een composieten spoelbak met een hendel-mengkraan. Het werkblad loopt door tegen de donkere achterwand met een grote gouden spiegel. Verder is de badkamer uitgerust met een donker wandcloset en een luxe inloopdouche met een donkere douchekraan.

Bij Het Badhuys werken we alleen met hoogwaardige materialen en streven we naar totaaloplossingen die volledig aansluiten bij uw persoonlijke wensen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en zorgen voor een perfecte afwerking van elk project. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.