Spring naar content
Compleet Interieur

Modern chique

Het mooie van een compleet project is dat het mogelijk is om alle ruimtes in de woning op elkaar te laten aansluiten door de keuze voor één doorlopende stijl.

Bij binnenkomst is daar direct de prachtige hal. Hier dienen de donkere maatwerk akoestische wandpanelen tegelijkertijd als kapstok.

Vanuit de hal volgt het kookvertrek met een diepzwarte houtstructuur maatwerk keuken als eyecatcher. De keuken steekt mooi af tegen de licht keramische vloer, het plafond en de wanden. Een donker marmerlook werkblad zorgt voor een chique sfeerbeleving. In het werkblad is uiteraard ook ruimte voor praktische elementen als een spoelbak met Quooker en inductiekookplaat inclusief afzuigsysteem. In de hoge maatwerk kastenwand bij de koffiecorner komt het donkere marmerlook terug in de grote nis. De hoge maatwerk kastenwand heeft nissen in diverse afmetingen, met verlichting en een inbouw- wijnklimaatkast. De combi-stoomoven, magnetron en koelkast zijn verwerkt in een tweede maatwerk kastenwand. Voor extra opbergruimte is gekozen voor een maatwerk inbouwkast met legplanken en verlichting.

Net als in de hal zijn ook in de keuken akoestische wandpanelen gebruikt, maar dan in lichteiken. Van hieruit lopen de wandpanelen over in het woongedeelte. Daar is gekozen voor een aluminium deur als scheiding.

De elegante donkere houtstructuur van de maatwerk keuken komt terug op de eerste verdieping. Het Interieurhuys realiseerde hier verschillende maatwerkkasten in de hal en in de master bedroom. Vanuit de master bedroom is een directe doorgang naar de eveneens prachtige ensuite-badkamer, gerealiseerd door onze collega’s van Het Badhuys.