Spring naar content
het badhuys

Meubels badkamer Breda

Wilt u uw badkamer vernieuwen en bent u op zoek naar een nieuwe badkamerinrichting? Een van de belangrijkste onderdelen van een badkamer is – naast de douche of het ligbad – het meubilair. Hiermee kleedt u uw badkamer aan. Daarnaast vervullen deze meubels een praktische rol, want u kunt al uw verzorgingsproducten, badlakens en douchespullen in dit meubel opbergen. Bij Het Badhuys in Breda bent u aan het juiste adres voor maatwerk badkamermeubels!

Badkamermeubels in het assortiment

Van strakke meubels met vierkante waskommen tot sierlijke meubels met een vintage uitstraling: bij badkamerspecialist Het Badhuys vindt u de meest diverse badkamermeubels. Deze meubels zijn beschikbaar in nagenoeg alle stijlen, maten en uitvoeringen, want wij werken met leveranciers die de mooiste maatwerk badmeubels maken! Geef uw wensen aan en wij gaan aan de slag met een ontwerp op maat!

Badkamer meubel in licht eiken in badkamer in Breda.

Badkamermeubels op maat

Heeft u in uw badkamer een onhandig hoekje, waarbij u niet goed weet wat u hiermee aan moet? Of wilt u het badkamermeubel over de volledige breedte plaatsen? Met een badkamermeubel op maat kunt u de mogelijkheden van uw badkamer optimaal benutten! Samen met de badkameradviseur van Het Badhuys bepaalt u de grootte van het meubel, het materiaal en de afwerkingsmogelijkheden. Het meubel op maat kan bovendien worden geïntegreerd in het 3D-ontwerpprogramma ViSoft, zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe uw badkamer en badkamermeubel er uit kan komen te zien!

Strak design in luxe badkamer bestaande uit witte wanden en meubels gecombineerd met grijze vloertegels en zwarte lamellen.

Meer informatie van Het Badhuys

Wilt u meer weten over de maatwerk badkamermeubels van Het Badhuys? Schroom niet en neem contact op met onze verkoopadviseurs. Zij lichten een en ander toe en nodigen u graag uit voor een nadere kennismaking!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.