Spring naar content
het badhuys

Maatwerk composiet Breda

Wilt u uw badkamer of toilet een tijdloze en exclusieve uitstraling geven? Kies dan voor het gebruik van composiet, bijvoorbeeld voor uw wastafel, bad of vloerafwerking. Bij Het Badhuys in Breda ontwerpen en realiseren we badkamers en toiletten waarbij we gebruikmaken van composiet. Wij kunnen uiteraard ook maatwerk producten maken van composiet, zoals een op maat gemaakte wastafel of bad.

Composiet is een duurzaam materiaal dat krasvast en onderhoudsvrij is. Composiet kunt u op diverse manieren bewerken. Zo kunt u het oppervlak laten polijsten en het een spiegelend effect geven, maar u kunt ook gaan voor een moderne afwerking van matglans. Kiest u liever voor een andere natuursteen? Dan kunt u bij Het Badhuys ook terecht voor onder andere graniet (granito), keramiek of marmer (terrazzo).

Voordelen van een badkamer van composiet

Composiet is samengesteld uit kwarts, graniet en bindmiddel. Door het gecombineerde gebruik van natuurlijke materialen heeft composiet volop voordelen. Zo is het materiaal erg sterk, doordat de kwarts en het graniet onder hoge druk zijn samengeperst. Bovendien is composiet krasbestendig, stootvast en slijtvast. Het materiaal zet niet uit en is daarnaast ook nog eens heel hygiënisch door de homogene toplaag. Hierdoor dringt er vrijwel niets door tot de kern van het materiaal. Daarnaast kunt u bij composiet kiezen voor veel designs, kleuren en afwerkmogelijkheden, zoals aan gepolijste, gezoete, leather (satinato), gevlamde of anticato afwerking. Daarnaast leveren we badkamers met maatwerk HI-MACS.

Badkamer waarin in meubel maatwerk composiet is gebruikt (wit).

Het Badhuys ontwerpt, bouwt, renoveert en monteert

Het Badhuys ontwerpt, bouwt, renoveert en monteert complete badkamers en toiletten. Wij zijn geen standaard sanitairzaak: wij willen u inspireren en bovenal betrekken in het ontwerpproces. In ons experience center in Breda – een soort showroom – kunt u dan ook volop inspiratie opdoen. In het interactieve experience center ziet u een groot aantal ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij hier een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden uitgestald. Uiteraard is er veel meer mogelijk. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.