Spring naar content
het badhuys

Maatwerk badkamers Breda

Wilt u een op maat gemaakte badkamer of toilet? Een ruimte die geheel is afgestemd op uw wensen en is voorzien van het juiste sanitair? En een kamer waar ieder hoekje is benut en waar u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare ruimte? Dan bent u bij Het Badhuys aan het juiste adres! Wij ontwerpen en bouwen maatwerk badkamers in Breda en omgeving.

Maatwerk meubels, wastafels en douchewanden

Het Badhuys ontwerpt, bouwt, renoveert en monteert complete badkamers en toiletten. Wij zijn echter geen standaard sanitairzaak. Wij willen onze klanten inspireren en betrekken in het ontwerpproces. In ons experience center in Breda – een soort showroom – kunt u dan ook volop inspiratie opdoen. In de interactieve inspiratieruimte ziet u een groot aantal ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij hier een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden uitgestald.

Maatwerk badkamer in Breda in stijl serene luxe.

De mogelijkheden voor maatwerk zijn eindeloos

Samen met u bespreken we uw wensen en ideeën. Heeft u liever een wandmeubel van eikenhout of van beuken, dan kunnen we dit voor u realiseren. We kunnen u honderden wand- en vloertegels laten zien, maar we beschikken ook over verschillende andere afwerkingen, zoals vloeren van granito of stucwerk. U kunt eindeloos combineren met ons sanitair, onze wand- en vloertegels en onze op maat gemaakte meubels, wastafels en douchewanden!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.