Spring naar content
het badhuys

Maatwerk badkamermeubels van natuursteen

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Eentje die volledig voldoet aan uw wensen en die de mogelijkheden van uw badruimte optimaal benut? Kies voor de badkamers van Het Badhuys! Wij zijn een badkamerspecialist uit het Brabantse Breda en wij maken prachtige badkamers op maat! Hierbij maken wij veelal gebruik van natuurstenen badkamermeubels, zoals waskommen, wastafels, wandkasten of de afwerking van uw ligbad.

Breng een bezoek aan Het Badhuys

Een nieuwe badkamer begint bij een bezoek aan Het Badhuys in Breda. In onze showroom leiden onze verkoopadviseurs u rond en laten u kennismaken met onze showroombadkamers, productstalen en productboeken. Vervolgens inventariseren wij uw wensen en bespreken met u de mogelijkheden van uw badkamer. Heeft uw badkamer een onhandige nis, schuine wand of uitsparing, dan wordt dit meegenomen in het ontwerp op maat! Dit ontwerp wordt gemaakt met het 3D-ontwerpprogramma ViSoft en het levert een fotorealistisch beeld op.

Natuurstenen badkamer met maatwerk badkamermeubel in donker eiken.

Natuurstenen meubels op maat gemaakt

Voldoet dit ontwerp aan uw verwachtingen, dan gaan wij aan de slag met de realisatie. Wij bestellen de benodigde materialen en in onze werkplaats maken onze vakkundig medewerkers badkamermeubels op maat. Deze badkamermeubels zijn van natuursteen, zoals composiet, kwartscomposiet, kalksteen, leisteen en marmer. Deze materialen kunnen verwerkt worden tot waskommen, wastafels, wandkasten of ligbaden. Afhankelijk van het soort natuursteen, moeten de meubels worden afgewerkt met een waterafstotende coating. Zo voorkomt u schade aan uw meubels en gaat uw badkamer langer mee!

Complete luxe badkamer

Maak nu een afspraak

Wilt u meer weten over maatwerk badkamermeubels en het gebruik van natuursteen? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend meer informatie. Uiteraard kunt u ook een adviesgesprek met ons inplannen, zodat wij de mogelijkheden van uw badkamer kunnen bespreken! Neem nu contact met ons op.

Laat je inspireren

Wat we doen

vakmanschap

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.