Spring naar content
het badhuys

Maatwerk badkamermeubels van hout

Wilt u uw badkamer een duurzame en luxueuze uitstraling geven, kies dan voor het natuurlijke materiaal hout. In de badkamer kunt u hout op diverse manieren toepassen. Denk bijvoorbeeld aan een houten vloer, lamellen of zonwering van hout en houten badkamermeubels. Wanneer u op zoek bent naar badkamermeubels van hout, dan bent u aan het juiste adres bij Het Badhuys! Wij zijn een badkamerspecialist uit Breda dat meubels op maat kan maken.

Badkamerspecialist uit Breda

In Breda vindt u Het Badhuys, een badkamerspecialist die de meest prachtige en vernieuwende badkamers ontwerpt, bouwt, renoveert én monteert. Wanneer u bij ons binnenstapt, werken wij veelal op dezelfde werkwijze. Allereerst laten onze verkoopadviseurs u alle mogelijkheden van badkamers zien, bijvoorbeeld aan de hand van onze showroombadkamers, onze productstalen en onze productboeken. Heeft u aan de hand van deze inspiratie een beeld van uw droombadkamer, dan gaan onze verkoopadviseurs over op een ontwerp, waar tal van maatwerkproducten in opgenomen zijn.

Houten meubels op maat gemaakt

Gaat u akkoord met het ontwerp, dan worden de maatwerk meubels bij een van onze leveranciers gemaakt. Wij kunnen uiteenlopende houten meubels maken, zoals wastafels, wandkasten, rekjes of de afwerking van uw ligbad. U kunt hierbij kiezen voor uiteenlopende soorten hout, waaronder de hardhoutsoorten teak of merbau. Uiteraard kunnen ook zachtere houtsoorten worden toegepast in uw badkamermeubels, maar deze dienen wel met een waterafstotende coating te worden afgewerkt. Zijn de meubels gereed, dan worden ze door de interieurbouwers van Het Interieurhuys op professionele wijze in uw badkamer gemonteerd. Zo wordt uw badkamer gebruiksklaar opgeleverd!

Interieurbouwer in werkplaats van Het Interieurhuys

Gratis adviesgesprek

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van houten badkamermeubels? Schroom niet en neem vrijblijvend contact op met de verkoopadviseurs van Het Badhuys. U kunt uiteraard ook een gratis adviesgesprek met ons inplannen, zodat wij de mogelijkheden van uw badkamer onder de loep kunnen nemen! Graag tot ziens.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.