Spring naar content
het badhuys

Luxe badkamer Breda

Iedereen kan luxe badkamers in een oogopslag herkennen, maar zonder professioneel oog is een luxe badkamer lastig zelf te creëren doordat elk detail moet kloppen. Als u daarom op zoek bent naar een luxe badkamer in Breda, heten wij u van harte welkom in Het Badhuys in Breda. Wij zijn gevestigd aan de Neerloopweg en onze mensen weten precies hoe een luxe badkamer ontworpen en gerealiseerd moet worden. Wij zijn namelijk dé badkamerspeciaalzaak van Breda en verzorgen u over het hele proces van ontwerpen, bestellen, leveren, bouwen tot monteren van uw luxe badkamer.

Experience center

Onze adviseurs staan klaar om u te adviseren, inspireren en voor het ontwerpen van uw toekomstige droombadkamer. Dit proces is erg belangrijk omdat dit uiteindelijk bepaald hoe uw badkamer eruit komt te zien. Om een goed ontwerp te kunnen maken, nodigen wij u graag uit in onze creative studio. In deze ruimte is een verscheidenheid aan tegels, kranen en kleuren te vinden welke we gezamenlijk vergelijken om het uiterste uit uw toekomstige badkamer te halen. Wanneer er een samenstelling is gevonden tussen de kleuren en materialen, wordt er een 3D-tekening gemaakt in ViSoft. Hieruit komt een fotorealistisch ontwerp voort waarin precies te zien is hoe uw toekomstige badkamer eruit komt te zien.

Luxe badkamer in Breda ontworpen en gerealiseerd door Het Badhuys.

Realisatie

De badkamermonteurs van Het Badhuys staan klaar om uw luxe badkamer te bouwen, verbouwen en monteren. Onze monteurs hebben jaren ervaring en weten daarom de ontwerpen van onze adviseurs tot in detail werkelijkheid te laten worden. Ze streven daarnaast een persoonlijke en klantgerichte werkwijze na zodat u precies op de hoogte bent hoe de realisatie van uw badkamer ervoor staat.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.