Spring naar content
het badhuys

Luxe badkamermeubels

Geeft u uw badkamer een totale metamorfose, bijvoorbeeld omdat de ruimte aan vernieuwing toe is? Of wilt u de badkamer upgraden en voorzien van enkele nieuwe onderdelen? U verkrijgt een droombadkamer wanneer u deze voorziet van prachtige badkamermeubels met een luxe uitstraling. Het Badhuys vertelt u graag meer over de mogelijkheden van luxe badkamermeubels.

Badkamerspeciaalzaak met luxe artikelen

Woont u in de omgeving van Breda, breng dan een bezoek aan Het Badhuys. Wij zijn een badkamerspeciaalzaak en hebben ruime ervaring in het ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren van exclusieve en complete badkamers. In ons experience center (onze showroom) ziet u in een oogwenk wat voor een badkamers wij ontwikkelen. Wij hebben enkele voorbeeldbadkamers uitgestald en laten wij u kennismaken met tal van badkamerartikelen als ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen, radiatoren en maatwerk meubels. De mogelijkheden zijn grenzeloos. Niet voor niets staan onze badkameradviseurs voor u klaar om de mogelijkheden toe te lichten.

Badkamermeubel op maat in licht eiken met inbouwwastafel, dubbele zwarte kranen en doorlopende spiegel met ingebouwde ledlijn.

Maatwerk meubelen van hout en natuursteen

Bij Het Badhuys ontwerpen wij uw badkamer op maat. Dit komt onder andere tot uiting in onze badkamermeubels. Wij kunnen uiteenlopende meubels maken, zoals wastafels, wandkasten, rekjes of de afwerking van uw ligbad. U kunt hierbij kiezen voor zeer diverse maar luxe materialen, zoals hout en natuursteen. Denk bijvoorbeeld aan de natuurlijke materialen composiet, kwartscomposiet, kalksteen, leisteen en marmer. Geef uw wensen aan ons door en wij nemen dit mee in een 3D-ontwerp. Dit ontwerp wordt gemaakt met het 3D-ontwerpprogramma ViSoft en het levert een fotorealistisch beeld op.

Luxe badkamermeubel in licht eiken gecombineerd met wit marmer en blauwe hexagoon.

Badkamermeubels van Het Badhuys

Wilt u uw badkamer voorzien van luxe meubels, zoals meubels van hout of natuursteen? Kies voor de volledig op maat gemaakte meubels van Het Badhuys. Wilt u meer weten over onze badkamermeubels, neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend meer informatie. Uiteraard kunt u ook een adviesgesprek met ons inplannen, zodat wij de mogelijkheden van uw badkamer kunnen bespreken!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.