Spring naar content
het badhuys

Luxe badkamer ontwerpen

Een badkamer die luxe en klasse uitstraalt: wie wil dit niet? In deze badkamer is het prima toeven, onder andere omdat de badkamer van alle gemakken is voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een badkamer met zonnedouches, muziekaansluitingen, designradiatoren en vrijstaande ligbaden. Wilt u en luxe badkamer ontwerpen, kies dan voor de deskundigheid en het specialisme van Het Badhuys.

Ontwerpen exclusieve badkamers

Het Badhuys is een badkamerspeciaalzaak in de Noord-Brabantse plaats Breda. Wij ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren de meest prachtige en exclusieve badkamers, waarbij wij gebruikmaken van designmerken, hoogwaardige producten en degelijke materialen. Wilt u uw luxe badkamer ontwerpen, dan werken wij bij Het Badhuys op een vaste werkwijze. Allereerst nodigen wij u uit in onze showroom – ook wel experience center genoemd. Hierin hebben wij enkele voorbeeldbadkamers uitgestald en laten wij u kennismaken met tal van badkamerartikelen als ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen, radiatoren en maatwerk meubels.

Luxe badkamer ontworpen en gerealiseerd door Het Badhuys in strak modern design in wit met zwart.

Ontvang een ontwerp op maat

Heeft u de voorbeelden op u in laten werken, dan gaan wij graag met u om tafel om uw luxe droombadkamer met u te bespreken. Wij inventariseren uw wensen en vragen u naar de mogelijkheden van uw badruimte. Uiteraard is het mogelijk om foto’s en afmetingen van uw badruimte mee te nemen, zodat wij hier alvast een beeld van kunnen vormen. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerpen van uw luxe badkamer: hierbij maken wij gebruik van het 3D-ontwerpprogramma ViSoft. Dit levert een fotorealistisch ontwerp op. Voldoet het ontwerp aan uw verwachtingen, dan gaan wij over op de vakkundige en secure realisatie van uw badkamer.

Ontwerp door adviseurs van Het Badhuys van badkamer met sauna.

Plan uw adviesgesprek in

Wilt u uw luxe badkamer door Het Badhuys laten ontwerpen en realiseren? Aarzel niet en breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom. Kijk op uw gemak rond en doe inspiratie op. Wilt u een diepgaand advies ontvangen, neem dan contact met ons op en plan een adviesgesprek in. Graag tot ziens bij Het Badhuys.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.