Spring naar content
het badhuys

Luxe badkamers Eindhoven

We geloven dat het veilig is om te zeggen dat iedereen een luxe badkamer in één oogopslag kan herkennen. Ruimte, luxe materialen en een vrijstaand bad geven al snel zo’n feel, maar een echte luxe badkamer wordt natuurlijk ontworpen door een badkameradviseur die al jaren ervaring heeft en alle ontwikkelingen op badkamergebied bijhoudt. Het Badhuys heeft deze deskundigheid en specialisme in huis. Bent u daarom op zoek naar een luxe badkamer in Eindhoven? Lees dan snel verder!

Ontwerpen van exclusieve badkamers

Het Badhuys is dé badkamerspeciaalzaak in Noord-Brabant en is gevestigd Breda. Wij staan bekent om het ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren van de meest prachtige en exclusieve badkamers, waarbij wij gebruikmaken van designmerken, hoogwaardige producten en kwalitatieve materialen. Als u langskomt voor het ontwerpen van een luxe badkamer, dan werken wij bij Het Badhuys via een vaste werkwijze. Als eerst zullen wij u uitnodigen voor een afspraak in ons experience center. Tijdens deze afspraak zullen we uw wensen bespreken en bekijken we welke sfeer u in uw badkamer wilt creëren.

Complete badkamer in Eindhoven met toilet, vrijstaand bad en maatwerk badkamermeubel.

Ontvang een ontwerp op maat

Heeft u de voorbeelden op u in laten werken, dan gaan wij graag met u om tafel om uw luxe droombadkamer met u te bespreken. Wij inventariseren uw wensen en vragen u naar de mogelijkheden van uw badruimte. Uiteraard is het mogelijk om foto’s en afmetingen van uw badruimte mee te nemen, zodat wij hier alvast een beeld van kunnen vormen. Vervolgens gaan wij aan de slag met het ontwerpen van uw luxe badkamer: hierbij maken wij gebruik van het 3D-ontwerpprogramma ViSoft. Dit levert een fotorealistisch ontwerp op. Voldoet het ontwerp aan uw verwachtingen, dan gaan wij over op de vakkundige en secure realisatie van uw badkamer. Hiervoor komen wij gewoon naar Eindhoven als u wilt dat wij de badkamer bij u thuis komen realiseren.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.