Spring naar content
het badhuys

Luxe badkamer design

Houdt u van design en heeft u uw woning ingericht met diverse designartikelen? U kunt uw voorliefde voor design doortrekken naar de badkamer! Met Het Badhuys, een badkamerspeciaalzaak in de Noord-Brabantse stad Breda, wordt uw designbadkamer werkelijkheid. Lees hier meer informatie over onze showroom, onze designmerken en onze mogelijkheden.

Het Badhuys: geen standaard badkamerwinkel

Bij Het Badhuys in Breda ontwerpen, bouwen, renoveren en monteren wij complete en designvolle badkamers. Wij zijn echter geen standaard badkamerwinkel: wij willen onze klanten inspireren en betrekken in het ontwerpproces. In onze interactieve showroom – ook wel onze inspiratieruimte genoemd – kunt u een greep uit onze collectie bekijken, zoals ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij hier een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden.

Luxe badkamer design door adviseurs Het Badhuys.

Designartikelen van topmerken

In het assortiment van Het Badhuys vindt u tal van designartikelen. Wat denkt u van decoratieve wandpanelen van mos? Deze artikelen zijn van Greenwalls, een merk dat hoogwaardige en designvolle moswanden levert aan geselecteerde dealers. Het Badhuys is een van hen. Ook beschikken wij over kranen, ligbaden, douches en wastafels van het merk JEE-O. De artikelen van JEE-O zijn verfrissend, exclusief en extravert én worden gekenmerkt door een robuust en krachtig design dat onderscheidend is in eenvoud. Naast Greenwalls en JEE-O vindt u bij Het Badhuys designartikelen van topmerken als Asselux, Geesa, HotBath, Instamat, Laufen, LoooX, Mosa en Vola.

Mos in badkamer in badkamer gerealiseerd door Het Badhuys.

Maak een afspraak met Het Badhuys

Bent u enthousiast geworden over de mogelijkheden van Het Badhuys? Aarzel niet en breng vlijblijvend een bezoek aan ons experience center in Breda. De verkoopadviseurs leiden u rond en laten u kennismaken met prachtige designartikelen voor de badkamer. Wilt u een bepaald designmerk in uw badkamer verwerken, dan kunnen wij dit in veel gevallen voor u verkrijgen. Kom vrijblijvend langs of maak vooraf een afspraak voor een adviesgesprek, zodat u direct geholpen wordt door een van onze adviseurs.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.