Spring naar content
het badhuys

Leveranciers badkamers

Is uw badkamer aan vernieuwing toe? Bijvoorbeeld omdat deze al jarenlang hetzelfde oogt en de inrichting en de apparatuur vervangen mogen worden? U bent aan het juiste adres bij Het Badhuys, een badkamerspeciaalzaak uit Breda! In onze badkamerwinkel kunt u terecht voor hoogwaardige artikelen van vooraanstaande badkamermerken.

Topmerken voor badkamers

Bij Het Badhuys vindt u een verscheidenheid aan producten, zoals ligbaden, douches, toiletten, kranen, wastafels, fonteintjes, badkamermeubels en kasten. Maar dat niet alleen: ook hebben wij een zeer groot assortiment met vloer- en wandtegels en andere afwerkingen en granito vloeren. Wij werken voor al deze badkamerartikelen en aanverwante producten met de allerbeste merken die kwaliteit, service én vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan. Zo bieden wij onder andere artikelen van de topmerken Asselux Kreatop, Geesa, Grespania Ceramica, HI-MACS, HotBath, Instamat, Laufen, LoooX, Mosa, Vola, Jee-O, Sunshower en meer. Veel meer!

Koperen inbouwbadkraan op wand betegeld met blauwe hexagoon tegels.

Badkamerspeciaalzaak voor inspiratie en advies

Het Badhuys beschikt in Breda over een eigen experience center. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u zich in deze ruimte onderdompelen in de wereld van badkamers en badkamerinrichting. Heeft u inspiratie opgedaan, dan gaat onze adviseur met u om de tafel zitten om uw wensen te bespreken. Uw wensen én de mogelijkheden van uw badruimte verwerken wij in een 3D-ontwerp op maat. Voldoet dit ontwerp aan uw wensen, dan gaan wij over op de realisatie van uw badkamer. Hiervoor werken wij met ervaren en deskundige medewerkers die een hoog serviceniveau en nauwkeurige afwerking nastreven.

Badkamer met merken van onze leveranciers Hotbath, HI-MACS en Kogros.

Maak een afspraak met onze badkameradviseurs

Bent u enthousiast geworden en wilt u bij Het Badhuys kennismaken met onze vooraanstaande badkamermerken? Aarzel niet en neem vrijblijvend een kijkje bij onze showroom in Breda. Wilt u een uitgebreid advies op maat, dan is het verstandig om vooraf een adviesafspraak met ons in te plannen. Zo voorkomt u dat u onnodig moet wachten en hebben onze adviseurs de tijd voor u.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.