Spring naar content
het badhuys

Kleine badkamer ontwerpen

U wilt in uw badkamer ontspannen en tot rust komen. U wilt hier kunnen douchen, in bad gaan en u ’s ochtends op uw gemak klaarmaken voor de nieuwe dag. Wat als u een kleine badkamer heeft? Hoe zorgt u dat de badkamer zo compleet mogelijk ingericht is, zodat u alles binnen handbereik heeft? Bij Het Badhuys hebben wij jarenlange ervaring in het ontwerpen van badkamers, groot én klein.

Slimme oplossingen voor kleine badkamers

Het Badhuys is een badkamerspeciaalzaak in Breda. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen en vervaardigen van prachtige badkamers. Heeft u een kleine ruimte, dan bent u ook aan het juiste adres. Wij beschikken over diverse oplossingen om het maximale uit uw ruimte te halen en deze bovendien optisch groter te laten lijken. Breng vrijblijvend een bezoek aan ons experience center en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Kleine badkamer ontworpen door Het Badhuys in Breda.

Showroom met kleine voorbeeldbadkamers

Wanneer u ons experience center in Breda binnenstapt, ziet u een aantal mooie voorbeeldbadkamers. Deze voorbeeldbadkamers zijn geplaatst op een relatief klein oppervlak, zodat u alvast een idee krijgt van de mogelijkheden van kleine badkamers. Onze adviseurs nodigen u daarna van harte uit voor een adviesgesprek op maat. Hierin worden uw wensen besproken en de mogelijkheden van uw badruimte bekeken. Indien gewenst gaan onze adviseurs over op een 3D-ontwerp – dit levert een fotorealistisch beeld op! Voldoet het ontwerp aan uw verwachtingen, dan gaan wij over op de realisatie van uw badkamer.

Kleine badkamer met hangend toilet om ruimte, ruimtelijk te laten ogen.

Bezoek Het Badhuys in Breda

Wilt u uw droombadkamer laten ontwerpen en vervaardigen door Het Badhuys? Ook kleine en middelgrote badkamers kunnen wij omtoveren tot de meest complete badkamers met een exclusieve uitstraling. Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij plannen graag een rondleiding of adviesgesprek met u in!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.