Spring naar content
het badhuys

Kleine badkamer inspiratie

De badkamer is dé plek in huis waar u tot rust komt. Waar u ’s avonds na een lange werkdag onder de douche stapt en waar u zich ’s ochtends klaarmaakt voor de nieuwe dag. Wat als u een kleine badkamer heeft? Hoe zorgt u ervoor dat de ruimte zo compleet mogelijk ingericht is? Bij Het Badhuys hebben wij veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van prachtige badkamers, groot én klein.

Bezoek onze showroom in Breda

Wilt u badkamerinspiratie opdoen en kijken welke mogelijkheden er zijn voor kleine badkamers? Breng een bezoek aan Het Badhuys. Wij zijn een badkamerspeciaalzaak in Breda en ontwerpen de meest exclusieve en mooie badkamers. Wij gaan als volgt te werk: allereerst nodigen wij u van harte uit in ons experience center in Breda. In deze showroom hebben wij diverse voorbeeldopstellingen staan, zodat u inzicht krijgt in de mogelijkheden van vloer- en wandafwerking, ligbaden, regendouches, zonnebankdouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren.

Kleine badkamer met hangend toilet om ruimte, ruimtelijk te laten ogen.

Advies voor kleine badkamers

Heeft u inspiratie opgedaan, dan ontvangen wij u graag voor een adviesgesprek. Tijdens dit gesprek vragen wij u naar uw wensen en bekijken wij daarbij de mogelijkheden van uw badkamer. Neem bijvoorbeeld foto’s en de afmetingen van uw badkamer mee, zodat onze adviseurs u een advies op maat kunnen geven. Zijn alle wensen geïnventariseerd, dan gaan onze adviseurs over op het ontwerpen van uw badkamer in 3D. Met een slimme inrichting wordt de ruimte optimaal benut en wordt de ruimte optisch groter. Voldoet dit ontwerp aan uw verwachtingen, dan gaan wij over op de realisatie van uw badkamer!

Kleine badkamer als inspiratie.

Plan uw adviesgesprek

Maak een afspraak met Het Badhuys en bezoek ons experience center. Wij leiden u rond en laten u vrijblijvend kennismaken met de meubels en de mogelijkheden. Daarna nodigen wij u graag uit voor een adviesgesprek op maat. Hierin gaan we dieper in op uw badkamer en geven u advies om het maximale uit uw (kleine) badkamer te halen. Neem nu contact met ons op en vraag ons naar de mogelijkheden!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.