Spring naar content
het badhuys

Installatie badkamers Breda

Bent u van plan uw badkamer of toilet op te knappen? Of heeft u een nieuwbouwwoning of -appartement gekocht en moet u de badkamer nog volledig inrichten en installeren? Dan kunt u hier de nodige hulp bij gebruiken. Want hoe installeert u een douche en hoe zorgt u dat al het water op de juiste manier wordt afgevoerd? En heeft u al gedacht aan de elektronica? Er is veel mogelijk: zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor usb-poorten in de wanden, led-verlichting in het plafond en meer. Veel meer. Bij Het Badhuys in Breda zijn we op de hoogte van de nieuwste (technische) mogelijkheden. Zo zorgen wij dat uw badkamer of toilet op de juiste manier wordt gemonteerd en geïnstalleerd.

Het Badhuys bouwt, monteert en installeert

Bij Het Badhuys bouwen, monteren en installeren we complete badkamers. Wij hanteren altijd een vaste werkwijze. Zo willen wij u eerst inspireren en adviseren op het gebied van de grenzeloze mogelijkheden. Nadat we uw wensen hebben geïnventariseerd, gaan we aan de slag met het ontwerpen van een badkamer of toilet die naadloos aansluit bij uw wensen. Hierin houden we ook rekening met de beschikbare ruimte, zodat we ieder hoekje optimaal benutten. Gaat u akkoord met het ontwerp, dan starten we met de bouw, montage en installatie. Hiervoor werkt Het Badhuys via een eigen realisatieteam. Dit team bestaat uit alleen maar deskundige medewerkers, zoals loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors die een hoogwaardige afwerking en een persoonlijke service nastreven. Al jaren zorgen ze ervoor dat de schitterende ontwerpen, werkelijkheid worden.

Badkamer geïnstalleerd door de vakmensen van Het Badhuys in Breda.

Het interactieve experience center van Het Badhuys

Het Badhuys is geïnspireerd op de Hollandse badhuizen van weleer. Ons experience center in Breda ademt de gastvrijheid en sfeer van deze oude badhuizen. Deze inspiratieruimte is een soort showroom: hier kunt u volop ideeën opdoen voor uw eigen badkamer. Zo ziet u er een groot aantal ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. Ook hebben wij hier een selectie van onze maatwerk meubels, wastafels en douchewanden uitgestald. Uiteraard is er veel meer mogelijk. Vraag onze adviseurs naar de oneindige mogelijkheden. Ze geven u graag meer informatie!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.