Spring naar content

Visgraat tegels voor in de badkamer

Visgraat tegels zijn tegenwoordig overal en deze zigzag tegel heeft logischerwijs dan ook zijn weg gevonden naar de badkamer. Niet gek want deze stijlvolle tegels zorgen voor een speels en vrolijk uiterlijk waardoor u elke dag met een glimlach uw badkamer binnenloopt. Het is daarmee misschien wel de populairste wandtegel van het moment. Als u zich afvraagt welke tegels u in uw badkamer moet gebruiken, moet u daarom zeker visgraat tegels overwegen. In dit artikel geven we u daarom verschillende ideeën over hoe u visgraat tegels in uw badkamer kan verwerken.

Jade groene wandtegels

Jade groen is de kleur van dit jaar voor in huis en wanneer deze kleur wordt gecombineerd met de visgraat tegels, heeft u een gouden combinatie. De jade groene tegels passen perfect in een lichte badkamer en kunnen goed worden gecombineerd met chromen kranen en houtlook badkamermeubels. U kunt daarom met deze tegels een prachtige moderne en eigentijdse badkamer creëren. In onze inspiratieruimte in Breda hebben wij een prachtige voorbeeld wastafel staan waarbij u zelf de combinatie kunt ervaren.

Luxe in de nis

Als u van een strak moderne badkamer houdt en daarom niet gelijk uw hele muur in visgraatpatroon wilt, is er een erg stijlvolle keuze. U kunt de tegels namelijk ook in uw nis verwerken. In combinatie met led verlichting kunt u de nis ook nog eens tot een echte blikvanger maken. Bekijkt u maar eens als voorbeeld onderstaande afbeelding van een door Het Badhuys afgeleverde badkamer.

Houtlook visgraat tegel op de vloer

De visgraat tegel is misschien wel dé populairste wandtegel van dit moment, maar we moeten ook niet vergeten dat deze gewoon als vloertegel kan worden gebruikt. Gezien de houten visgraat tegel erg populair is om als vloer in de woning te leggen, is het ook erg stijlvol om deze door te leggen naar de badkamer. Natuurlijk is het geen handig idee om een houten vloer in de badkamer te leggen, maar gelukkig zijn daar tegenwoordig genoeg keramische oplossingen voor. Deze tegels lijken precies op echt hout, maar hebben alle voordelen van tegels.

De badkamervloer voor uw badkamer

We hopen dat deze blog u genoeg ideeën heeft gegeven over hoe u gebruik kunt maken van visgraat tegels in uw badkamer. Wilt u daarnaast gericht advies voor uw toekomstige droombadkamer, een fotorealistisch ontwerp van uw idee of een partij welke uw idee volledig kan realiseren? Neem dan contact op met Het Badhuys. Onze adviseurs hebben jaren ervaring en volgen alle ontwikkelingen op de voet waardoor ze u met de meest uiteenlopende vragen kunnen helpen. We kijken dan ook uit naar uw komst!