Spring naar content

Kleed uw badkamer aan met mos

Het Badhuys deelt graag de laatste badkamertrends met u. Een bijzondere trend die absoluut uw aandacht zal trekken, is het gebruik van decoratieve wandpanelen van mos! Lees er meer over op onze blog.

Haal de natuur in huis met de decoratieve mospanelen van Greenwalls! Greenwalls is leverancier van MDF-wandpanelen waarop echt mos is bevestigd. De leverancier maakt hierbij gebruik van Noors rendiermos – dit mos is duurzaam gekweekt en is na het plukken ondergedompeld in natuurlijke pigmenten en mineralen. Hierdoor leeft het mos niet meer, maar behoudt het wel zijn prachtige natuurlijke uitstraling.

Voordelen van mos

De mospanelen of mosschilderijen zijn echte eyecatchers in uw interieur en zijn dan ook leverbaar in diverse kleurtinten. Maar naast de esthetische eigenschappen heeft mos ook tal van andere voordelen. Zo is het Noorse rendiermos een duurzaam materiaal met goede brandvertragende en vochtabsorberende eigenschappen. Het mos heeft geen daglicht nodig en is zeer onderhoudsvrij: u hoeft het mos geen water te geven. Maar de allerbelangrijkste eigenschap is dat het mos veel goeds doet voor de akoestiek van uw ruimte. Dankzij de hoge akoestische demping klinken grote ruimtes niet meer hol of blikkerig.

Toepassingen van de mospanelen

Dankzij deze voordelen worden de moswandpanelen op diverse plekken toegepast. Zo worden de panelen veel gebruikt in openbare ruimten, kantoorpanden, schoolgebouwen en verzorgingshuizen. De mospanelen brengen warmte, sfeer én kleur in iedere ruimte. Daarnaast kunt u de mospanelen ook in uw eigen woning toepassen, bijvoorbeeld in de badkamer!

Moswanden bij Het Badhuys

Bij Het Badhuys werken wij nauw samen met leverancier Greenwalls. Wij kunnen de mospanelen van 600 x 600 millimeter verwerken in uiteenlopende badkamers: van badkamers met een moderne uitstraling tot ruimtes met een landelijke of klassieke look. Wij hebben al diverse projecten afgeleverd waarbij wij gebruik hebben gemaakt van het prachtige en natuurlijke materiaal mos!

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, schroom niet en neem contact op met de badkamerspecialisten van Het Badhuys in Breda! Wij lichten de mogelijkheden graag toe en laten u enkele voorbeeldpanelen zien.