Spring naar content

De mooiste combinaties voor in de badkamer

Natuurlijk staat een strak witte badkamer prachtig, maar het is ook ontzettend leuk om gedurfde combinaties te maken in de badkamer. Het is alleen soms lastig om met materialen te zien welke kleurencombinaties nou perfect in uw badkamer passen. In onze nieuwe blog kijken we daarom naar vijf verschillende badkamers met prachtige kleurencombinaties zodat u een perfect idee krijgt van hoe de combinaties er gerealiseerd uitzien.

1. Blauwe hexagon met eikenhout en koper

Als u een combinatie wilt welke uw badkamer gelijk uniek maakt, dan zijn blauwe hexagon tegels met eikenhouten meubels en koperen accessoires een goede keuze voor uw badkamer. Deze combinatie geeft uw badkamer een echt gedurfd eigentijdse uiterlijk met een exotisch randje. Over een blikvanger in deze badkamer hoeft u zich ook niet druk te maken, want met deze combinatie is de hele badkamer de blikvanger van het huis.

2. Jade groene tegels met houtlook meubels

De jade groene tegels in visgraatpatroon zijn de tegels van het moment. Als u daarom net zo enthousiast bent over deze tegels als meerdere van onze gasten, dan is het fijn om te weten welke combinatie deze tegels nog meer laten stralen. Onze keuze hiervoor is om de tegels te combineren met een houtlook meubel met chromen accessoires. Op deze manier oogt uw badkamer rustig en komen de tegels mooi tot zijn recht, zoals u zelf in onderstaande badkamer kunt zien.

3. Zwarte badkamer met witte elementen

Zwart heeft in de laatste jaren zijn weg naar de badkamer gevonden en is sindsdien in bijna iedere badkamer te vinden. Waar echter nog weinig voor wordt gekozen, is om zwart te gebruiken als de dominante kleur in de badkamer. We snappen uiteraard dat dit de badkamer minder ruim laat ogen, maar het is juist een mooie keuze als u een luxe en intieme sfeer in uw badkamer wilt creëren. Zeker het gebruik van zwart marmeren wandtegels zorgt ervoor dat deze sfeer subliem naar voren komt, dus wat ons betreft zeker het overwegen waard voor uw badkamer.

4.  Strak wit met strak zwart

We begonnen deze blog wel dat een strak witte badkamer niet gedurfd is, maar met de juiste materialen en design kunt u zelfs uw witte badkamer een gedurfd uiterlijk meegeven. Bekijkt u de onderstaande badkamer maar eens met strak wit stucwerk en HI-MACS wastafelblad, tegenover een zwarte vloer, raamwerk en lamellen. Zo krijgt u toch het ruimtelijk effect van wit, maar met het stoere en luxe wat zwart met zich meebrengt.

5.  Zwarte tegels met groen geverfde muren

En de laatste combinatie is ook met zwart, maar geeft uw badkamer wel weer een heel andere sfeer dan de vorige twee badkamers. De combinatie van glimmende zwarte tegels met groene geverfde muren geeft uw badkamer namelijk een authentiek uiterlijk met een moderne twist. Wanneer u daarom modern met vintage wilt samenvoegen, is dit zeker een goede keus.

Wij helpen u bij uw badkamer vragen

Bent u op zoek naar een badkamer en benieuwd welke badkamer combinaties perfect bij uw stijl passen? Kom dan eens langs bij Het Badhuys in Breda. We gaan dan samen op zoek naar uw droombadkamer!