Spring naar content

De badkamer en suite in vier stijlen

Even volledig genieten van een welverdiend bad wordt alleen maar beter in een badkamer en suite. Het geeft dan ook een vrij gevoel wanneer u gelijk vanuit uw bed in uw bad of douche kunt stappen. De badkamer en suite is dan ook per uitstek geschikt om een luxe badkamer sfeer in te creëren. Deze volledige beleving die bij deze badkamer hoort, heeft ervoor gezorgd dat de badkamer steeds populairder wordt in de woning. In ons nieuw artikel nemen we de badkamer en suite onder de loop en kijken we naar wat er allemaal mogelijk is met deze schitterende badkamers.

Een open karakter met ruimtelijk design

Een van dé redenen om een open badkamer te nemen is de ruimtelijkheid die u ervoor terugkrijgt. Wanneer u daarom van een lekkere ruime woning houdt met een open karakter, dan kunt u haast niet om de badkamer en suite heen. Onderstaande badkamer maakt het volste gebruik van de ruimtelijkheid door de badkamer in de hoek te plaatsen en voor geen wanden te kiezen. U kunt hierdoor wel wat privacy missen, maar als u het resultaat ziet, dan krijgt u er ook veel voor terug.

De moderne badkamer en suite

Een andere stijl die zich perfect leent voor een badkamer en suite is modern. Het strakke karakter van een moderne woning kunt u op deze manier mooi laten overlopen naar de badkamer. Grote doorlopende tegels, minimalistische elementen en rustige materialen maken van uw badkamer en suite een ruimte waar u heerlijk tot rust kunt komen.

Een ongekend hotelgevoel met Hotel Chic

Een open badkamer en het hotel zijn nauw met elkaar verbonden. Wanneer u daarom geïnteresseerd bent in een badkamer in Hotel Chic, dan is de badkamer en suite zeker het overwegen waard. De ultieme chique sfeer gecombineerd met luxe meubelen geven u direct het gevoel alsof u zich in een luxe hotel waant. Een prachtige opkomende stijl die we de komende jaren nog veel gaan tegenkomen!

Last but not least: een luxe stijl

Wilt u thuiskomen en uzelf onderdompelen in een badkamer met de hoogste kwaliteit en trendy design. Dan sluit de luxe badkamer en suite perfect bij uw wensen aan. Met ruimte, kwalitatieve materialen en een vrijstaand bad brengt u deze luxe zo naar uw badkamer. Met de materialen kunt u eigenlijk elke kant op, zo zijn onderstaande zwart marmeren tegels perfect geschikt om een intiem luxe sfeer te creëren.

Uw eigen badkamer en suite

Bent u op zoek naar een badkamer en suite voor uw (toekomstige) woning? Dan helpen we u graag om dit tot in perfectie te realiseren. Onze adviseurs geven u graag advies over de huidige trends op badkamergebied en weten als geen ander hoe ze de badkamer van uw dromen kunnen ontwerpen. Maak direct een afspraak of bekijk onze contactpagina.