Spring naar content

Coverlam: flinterdunne maar oersterke tegels van keramiek

Wilt u uw badkamer een exclusieve en unieke uitstraling geven? Maak dan kennis met de keramische tegels Coverlam van Grespania Ceramica. Deze flinterdunne maar oersterke tegels zijn beschikbaar in diverse grote formaten. Het Badhuys vertelt u meer over de mogelijkheden!

Coverlam is een label van Grespania Ceramica, een gerenommeerde fabrikant van keramische tegels voor binnenshuis en buitenshuis. Het Spaanse merk maakt al meer dan veertig jaar de meest hoogwaardige tegels van het natuurlijke materiaal keramiek. De tegels zijn zeer innoverend wat betreft design als producteigenschappen. Het bedrijf ontwikkelt haar producten alsmaar door, zodat deze een nog betere stoot-, slag- en krasvastheid hebben. Bovendien is keramiek zeer hygiënisch en onderhoudsvriendelijk.

Producteigenschappen van Coverlam-tegels

Die constante zoektocht naar de mooiste tegels met de allerbeste producteigenschappen heeft onder andere geresulteerd in de ontwikkeling van het label Coverlam. Dankzij de introductie van de laminaatdruktechnologie kan Grespania bijzonder grote tegels produceren die slechts 3,5 tot 12 millimeter dik zijn. Deze tegels kunnen vervaardigd worden in grote formaten, zoals 120×360 centimeter, 162 x 324 centimeter, 100 x 300 centimeter en 120 x 260 centimeter. Uiteraard is het ook mogelijk om tegels in een kleiner formaat aan te schaffen. De afmetingen en met name de dikte van de Coverlam-tegel is uniek in de wereld: geen enkele andere tegel is zo flinterdun, maar beschikt over zulke sterke eigenschappen.

Overige producteigenschappen:

  • De lichtgewicht tegels wegen slechts 7,8 kilo per vierkante meter
  • De tegels zijn eenvoudig te snijden en te verdelen
  • De tegels zijn bestand tegen chemicaliën en UV-straling
  • De tegels buigen niet en zijn slijt-, vuur- en vorstvast
  • De tegels zijn recyclebaar en daardoor milieuvriendelijk

Toepassingen tegels van Coverlam

De tegels van Coverlam zijn beschikbaar in tal van uitvoeringen en stijlen, zoals de productlijnen Calacata, Lava, Basic, Estatuario, Supreme, Wood, Titan, Concrete, Tempo, Travertino, Oxido en Pirineos. Deze items zijn beschikbaar in tal van kleuren en prints, zodat u Coverlam op veel verschillende manieren toepast. De tegels kunnen gebruikt worden als wandbekleding voor binnen én buiten, maar ze kunnen binnenshuis ook als vloer gebruikt worden. Het is hierbij zelfs mogelijk om de tegels over de bestaande tegels of andere wand- of vloerafwerking te plaatsen, bijvoorbeeld in de badkamer. Dit scheelt u heel wat tijd én sloopwerk. De tegels zijn ook gemakkelijk toe te passen als gevel- of plafondbekleding of als bekleding van deuren, scheidingswanden en projectmatig meubilair als balies.

Coverlam tegels bij Het Badhuys

De veelzijdige eigenschappen maken de tegels van Coverlam tot unieke, uitzonderlijke en vernieuwende producten. En helemaal prettig: de tegels zijn verkrijgbaar bij geselecteerde dealers, waaronder Het Badhuys in Breda. Breng een bezoek aan ons experience center en maak kennis met het prachtige product. Onze verkoopadviseurs vertellen u meer over de mogelijkheden en geven u aanvullende informatie over dit prachtproduct. Graag tot ziens!