Spring naar content

5x De mooiste badkamers van Breda (die wij mochten realiseren)

Bij Het Badhuys hebben we over de jaren heen de meest uiteenlopende luxe badkamers op maat in de regio Breda mogen ontwerpen en realiseren. Zonde om daar niet iets extra’s mee te doen dachten we zo en daarom zetten we onze mooiste projecten komende tijd extra in het zonnetje. Als echt Bredaas berdrijf kunnen we natuurlijk niet anders dan starten met de mooiste badkamers uit onze eigen thuisstad: Breda. Lees daarom verder om onze 5 mooiste badkamers van Breda te bekijken die wij mochten realiseren.

1. Een design die mooi blijft

We trappen de lijst af met een badkamer die we alweer in 2016 hebben gerealiseerd, maar nog steeds hoge ogen gooit op onze website.  Zo blijkt dat een creativiteit design gecombineerd met het hoogste afweking een badkamer oplevert welke mooi blijft. De modern natuurlijke stijl komt door de aardse materialen gecombineerd met het strak moderne design subliem naar voren.

Bekijk meer van deze badkamer in de stijl modern natuurlijk

2. Deze schitterende badkamer met compleet interieur

De tweede (dubbele) badkamer in dit rijtje is er één die we mochten combineren met een net zo mooi interieur. De stijl loopt zo strak door dat de badkamers haast niet van elkaar te onderscheiden zijn. Met twee badkamermeubels gebouwd in onze eigen werkplaats en een afstyling vanuit RAW Interiors zijn het twee badkamers geworden die de persoonlijke stijl van de bewoners perfect doorvertaald.

Bekijk meer van deze badkamer in de stijl modern klassiek

3. De nieuwste badkamer in het rijtje

Het is misschien wel een jaren 30 woning, maar deze badkamer in serene luxe is de nieuwste badkamer uit dit rijtje. We begrijpen goed waarom deze badkamer zo goed in de smaak valt bij onze bezoekers, ondanks de bescheiden afmetingen oogt de badkamer namelijk ontzettend ruim. Het hele design staat dan ook in het teken om dit voor elkaar te krijgen door bijvoorbeeld de glazen douchewand, zwevend badkamermeubel en door het bad voor het raam te plaatsen. Voeg dit samen met de rustige, maar in het oog springende materialen en er staat een badkamer welke als rolmodel mag dienen voor elke kleine badkamer.

Bekijk meer van deze badkamer in de stijl serene luxe

4. Luxe badkamer in hotel chic

Waar deze bewoners in eerste instantie naar Het Badhuys kwamen om met een badkamermeubel hun woning verkoopklaar te maken, lieten ze uiteindelijk hun hele woning verbouwen door Het Badhuys en Het Interieurhuys. De badkamer kreeg net als het interieur een schitterende stijl in hotel chic die de bewoners in een luxe hotel doen wagen, maar dan in een rijtjeswoning in Breda.

Bekijk meer van deze badkamer in de stijl Hotel Chic

5. Deze luxe sfeervolle badkamer in Breda is dé badkamer van het moment

Of het nu ligt aan de razend populaire visgraattegels, schitterende koperen kranen, het uiterst luxe gevoel die de badkamer meegeeft of een combinatie van alles; deze badkamer is vandaag de dag dé favoriet bij onze klanten. Het is dan ook een badkamer waar naast de prachtige materialen ons realisatie zichzelf wederom heeft bewezen. Van de verschillende inbouwonderdelen zoals de sunshower en eiken inbouwkast tot het plaatsen van het maatwerk badkamermeubel; elk detail sluit naadloos op elkaar aan.

Bekijk meer van deze badkamer in de stijl luxe sfeervol

Op zoek naar een luxe badkamer in Breda?

Wanneer u een luxe badkamer Breda wilt creëren dan helpen we u uiteraard graag om deze tot in perfectie voor u te realiseren. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of kom langs in ons experience center in Breda. Bij Het Badhuys ontzorgen we u namelijk volledig in uw weg naar uw droombadkamer. En misschien komt u volgende keer wel bij ons in het lijstje voor van de mooiste badkamers van Breda.