Spring naar content

10 verbluffende zwarte badkamerideeën

Zwart is op dit moment een van dé trends op badkamergebied. Zwart is namelijk niet alleen elegant, maar ook visueel aantrekkelijk en geeft een modern uiterlijk aan uw badkamer. Het is daarom logisch dat het gebruik van zwart steeds populairder wordt in de badkamer. In ons nieuwe artikel geven we u daarom 10 verbluffende zwarte badkamerideeën.

Zwart marmeren tegels

Als eerst kunt u zwart naar uw badkamer halen door te kiezen voor zwarte tegels en in het bijzonder voor marmer. Zwart marmeren tegels hebben namelijk een moderne, stijlvolle en luxe uitstraling die uw badkamer naar een hoger niveau tillen. Het is daarnaast uitstekend met wit te combineren wat de badkamer een strak contrast geeft.

Douchewand

Net als zwart is de douchewand ook erg populair in de badkamer. Uw badkamer is dan ook helemaal in de mode als u deze trends samenvoegt en kiest voor een douche- of zijwand met zwart matte profielen. Deze douchewand past perfect in een eigentijdse badkamer, maar komt ook in een moderne badkamer mooi tot zijn recht.

Zwart wastafelmeubel

Het zwarte wastafelmeubel is de blikvanger van de badkamer en geeft uw badkamer een uniek uiterlijk. Het is daarnaast perfect te combineren met een witte opbouw- of inbouw wasbak wat voor een strak contrast zorgt.

Lamellen

Zwarte aluminium lamellen zijn niet alleen erg handig voor een stukje privacy en zonwering, maar geven uw badkamer ook een stoer, strak en modern uiterlijk. Daarnaast zijn ze ook nog eens vochtbestendig en eenvoudig schoon te maken, dus al met al een perfecte keuze voor in de badkamer.

Kranen

Als u liever op een minder prominente manier zwart wilt laten terugkomen in uw badkamer, dan is de keuze voor zwarte kranen de perfecte keuze. Deze kranen passen perfect in de eigentijdse badkamer en leggen op een subtiele manier de focus op de kranen in de badkamer.

Doucheset

Naast kranen kunt u ook u ook de keuze maken om uw volledige doucheset in het zwart te nemen. Zo krijgt ook uw douche een luxe en stijlvolle uitstraling. Zwarte kranen komen ook schitterend tot zijn recht in een lichte badkamer zoals onderstaande kranen van Hotbath.

Handdoekenhouder

De handdoekenhouder is misschien wel het populairste badkameraccessoire en komt in het zwart extra goed tot zijn recht. Of u nou kiest voor een rek of haak, met een zwarte handdoekenhouder hangt uw handdoek er altijd stijlvol bij.

Lampen

Lampen voor in de badkamer zijn er in alle soorten en maten zoals duidelijk wordt in ons blog over badkamerverlichting, en het mooie is, al deze soorten lampen zijn ook in het zwart verkrijgbaar. Zo kunnen zwarte designlampen een mooie eyecatcher zijn en zorgen zwart gespoten LED-strips ervoor dat deze perfect tot zijn recht komt in uw meubel, tegel of nis.

Details

Het laatste idee van de 10 verbluffende zwarte badkamerideeën kunt u perfect in nuances laten terugkomen. Details zijn er in verschillende mogelijkheden die allen op een subtiele manier het zwart laten terugkomen. Een smaakvol voorbeeld hiervan is door te kiezen voor een zwarte afvoerplug. Dit zorgt voor extra eenheid in uw badkamer en dat de stijl die u wilt creëren volledig tot zijn recht komt.

Zwart in uw badkamer

Zit u toevallig tijdens het lezen van dit artikel ook midden in uw zoektocht naar uw nieuwe badkamer en bent u benieuwd welke zwarte badkamerideeën wij voor uw badkamer hebben? Kom dan eens langs in ons experience center in Breda. Onze adviseurs hebben al jaren ervaring in de branche dus kunnen u perfect helpen om de badkamer van uw dromen te ontwerpen.

Wilt u liever gelijk een adviesgesprek voor uw toekomstige badkamer? Maak dan een afspraak met een van onze vakkundige adviseurs of neem contact met ons op via contactpagina. We kijken uit naar uw komst!