Spring naar content
het badhuys

Houten badkamermeubel

Welkom bij het Badhuys! Dé badkamerspecialist in luxe badkamers. Er zijn een paar elementen niet weg te denken in een badkamer. Een daarvan is een houten badkamermeubel. Het Badhuys is gespecialiseerd in het maken en monteren van deze meubels in de badkamer.

De adviseurs van Het Badhuys

Onze adviseurs staan klaar om u te adviseren, inspireren en voor het ontwerpen van uw luxe badkamer. De badkamer oogt veel mooier en natuurlijker als er hout in is verwerkt. Bij Het Badhuys maken we daarom uw houten badkamermeubel volledig op maat. Deze kunnen wij ook bij u thuis komen monteren voor het beste resultaat. Uw badkamermeubel kunnen wij van massief hout maken of van houtfineer.

Houten badkamermeubel in luxe badkamer in speels design.

Maatwerk

Vanaf het moment wanneer alles is ingemeten, kunt u uw keuze maken tussen de verscheidenheid aan badkamermeubels die wij tot onze beschikking hebben. We werken samen met verschillende leveranciers die zijn geselecteerd op een subliem afwerkingsniveau en een passie voor maatwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos. Om deze schitterende meubels net zo prachtig te laten stralen in uw badkamer, werken we samen met Het Interieurhuys. Hun interieurbouwers plaatsen uw gekozen badkamermeubel voor een optimaal resultaat. Zo wordt uw badkamermeubel van begin tot eind met passie ontworpen, gebouwd en geplaatst, en dat spat er natuurlijk vanaf in het resultaat!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.