Spring naar content
het badhuys

Doucheruimte badkamer

Wat is er heerlijker dan na een lange werkdag onder de douche te stappen en de dag van u af te spoelen? Of stapt u liever ’s ochtends onder de douche, zodat u kwiek en fit aan de nieuwe dag begint? Wat uw voorkeur ook heeft: douchen is het fijnst in een doucheruimte op maat. Stel uw ideale doucheruimte samen met Het Badhuys.

Complete badkamers op maat

Ontmoet Het Badhuys, een badkamerspeciaalzaak in de Brabantse plaats Breda. Wij zijn sinds jaar en dag gespecialiseerd in het ontwerpen van de meest complete badkamers, inclusief doucheruimte, ligbad, wastafel en toilet. Deze badkamers zijn geen standaard badkamers uit een brochure: het zijn maatwerk badkamers. Hoe wij deze maatwerk badkamers realiseren? Allereerst nodigen wij u uit voor een vrijblijvende kennismaking in onze showroom, ook wel het experience center genoemd. Hier ziet u de meest prachtige voorbeeldbadkamers, inclusief ligbaden, regendouches, wandclosetten, wastafels, kranen en radiatoren. In de badkamers hebben wij ook diverse vloer- en wandafwerkingen.

Ontwerp door adviseurs van Het Badhuys van badkamer met sauna.

Advies en badkamerontwerp

Spreken deze voorbeeldbadkamers u aan, aarzel niet en plan dan een gratis adviesgesprek met onze badkameradviseurs. Tijdens dit adviesgesprek nemen wij de tijd om u te vragen naar uw wensen en uw droombadkamer. Wij inventariseren uw wensen en eisen en stellen aan de hand hiervan een ontwerp op maat samen. Dit is een 3D-ontwerp, gemaakt met het ontwerpprogramma ViSoft. Hierin zijn alle onderdelen van uw badkamer opgenomen, zodat u in één oogopslag ziet hoe uw badkamer eruit komt te zien. Nadat u akkoord bent gegaan met het ontwerp, dan gaan wij over op de bouw, montage en afwerking van uw badkamer!

Doucheruimte van luxe badkamer met dubbele douchekop in koper.

Plan uw adviesgesprek in

Heeft u interesse in een complete doucheruimte van Het Badhuys? Breng vandaag nog een bezoek aan ons experience center in Breda. Hier kunt u vrijblijvend rondlopen en ideeën opdoen. Wilt u overgaan op een adviesgesprek, dan vragen wij u om dit gesprek in te plannen. Onze badkameradviseurs ontwikkelen samen met u een adembenemende en toekomstbestendige doucheruimte.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.