Spring naar content
Het Badhuys

Het moet kloppen, tot in detail!

Samen maken we de mooiste badkamers. Wat we maken en hoe we dat doen, zegt veel over wie we zijn. Toch gaan we nog een stap verder. Precies zoals we altijd gewend zijn om te doen. Daarom nemen we u mee naar de oorsprong van ons bedrijf, maken we u deelgenoot van de ontwikkelingen die we de afgelopen jaren doormaakten en vertellen we u over de ambitie die we bij Het Badhuys hebben.

Over onze grondlegger Martijn van Mosel

Ons verhaal begint bij Martijn van Mosel (1976), onze grondlegger. Hij groeit op aan de Bredase Baronielaan. Met de kennis van nu begint in deze laan Martijns passie voor interieurs. Hij kan dan nog niet vermoeden dat interieurinrichting een hoofdrol gaat spelen in zijn loopbaan.

De eerste jaren bouwt Martijn de badkamers alleen. Dit onder de naam Van Mosel Totaalonderhoud. Met succes! Hij onderscheidt zich door zeer precies te zijn in de uitvoering. Ook bijzonder is dat hij vanaf de eerste badkamer die hij bouwt, investeert in het fotograferen van de resultaten. Professionele fotografie met veel aandacht voor de details, de stijl en de juiste lichtinval. Al snel heeft hij een website waarop alle werken te zien zijn. Met Van Mosel Totaalonderhoud bouwt hij een uitgebreid portfolio op, direct in het topsegment.

Van Mosel Totaalonderhoud bouwt voor veel zaken in de regio en besluit om op 3 december 2014 een eigen sanitairzaak te openen, onder de naam Het Badhuys. Een vervolgstap in het maken van maatwerk badkamers vindt plaats op 15 juni 2016.  Met het zelf leveren van maatwerk voor in badkamers onderscheidt Het Badhuys zich zo van andere sanitairzaken.

Samen bouwen we aan iets moois!

Dat brengt ons bij Het Badhuys anno nu, waarbij de lat voor iedereen in het team hoog ligt om klanten van a tot z te ontzorgen. Het complete plaatje moet kloppen, tot in detail! Dat betekent dat we altijd bezig zijn met de nieuwste innovaties op het gebied van sanitair. Maar ook dat we veel aandacht besteden aan het meedenken met u als klant. Niets is ons te gek!

Laat je inspireren

Wat we doen

Vakmanschap

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.