Spring naar content
het badhuys

Dé badkamerspeciaalzaak van Veldhoven

Bent u op zoek naar een badkamerspecialist in de buurt van Veldhoven? Kom dan eens langs bij dé badkamerspecialist van Noord-Brabant: Het Badhuys. Onze winkel in Breda is zo’n half uur van Veldhoven verwijdert en onze deskundige adviseurs helpen u graag met het ontwerpen en vormgeven van uw badkamer of toilet. Daarnaast komen we, bij interesse, uw badkamer gewoon in Veldhoven realiseren.

3D-tekeningen van een ontwerp

Aan de hand van deze voorbeelden bespreken we vervolgens uw specifieke wensen. We bekijken de productboeken uit onze bibliotheek en laten u honderden stalen van vloer- en wandtegels zien. De adviseurs van Het Badhuys komen bijna altijd bij u thuis om de ruimte te inventariseren en op te meten. Nadat alles compleet is, gaat onze ontwerper aan de slag met een ontwerp op maat. De ontwerper werkt hierbij met het computerprogramma ViSoft, waarbij de badkamer in 3D wordt ontworpen. Bent u akkoord met het ontwerp, dan gaan we over op de realisatie. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om alleen de materialen aan te schaffen bij Het Badhuys en de montage zelf op te pakken.

Badkamer gerealiseerd door de badkamerspeciaalzaak van Veldhoven Het Badhuys.

Realisatie op maat

Nadat u akkoord heeft gegeven op het ontwerp, gaan we over op de bouw, renovatie en/of vernieuwing van de badkamer. Het Badhuys heeft hiervoor een eigen realisatie team. Dit team bestaat uit professionals in het vak zoals loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors. Op deze manier kan Het Badhuys uw hele badkamer van A tot Z verzorgen en dit maakt ons de badkamerspeciaalzaak van Veldhoven!

Wilt u graag meer weten over Het Badhuys? Neem dan eens een kijkje op de homepage van Het Badhuys.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.