Spring naar content
het badhuys

Complete luxe badkamer

Bent u van plan om uw badkamer te verbouwen naar een complete luxe badkamer? Dan bent u welkom bij dé badkamerspeciaalzaak in Noord-Brabant; Het Badhuys in Breda.

Fotorealistisch ontwerp

Bij Het Badhuys ontwerpen, bouwen, monteren en renoveren we complete luxe badkamers. Wij hanteren altijd een vaste werkwijze: van inspireren en adviseren, tot het (samen) ontwerpen en het realiseren van de uiteindelijke badkamer. Nadat wij uw wensen hebben besproken, maken wij een realistisch 3D-ontwerp waarin maatwerk, beleving en design centraal staat. Zo bent u ervan verzekerd dat u nog jaren kunt genieten van uw toekomstige droombadkamer.

Complete luxe badkamer

Installatie van uw complete luxe badkamer

Zodra u akkoord gaat met het ontwerp, starten we met de realisatie van uw badkamer. Het Badhuys heeft hiervoor een eigen realisatieteam. Dit team heeft verschillende deskundige medewerkers in dienst, zoals loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors die een hoogwaardige afwerking en een persoonlijke service nastreven. Deze badkamermonteurs zijn gespecialiseerd in het verbouwen van complete luxe badkamers. Ze werken dagelijks met de meest hoogwaardige materialen en nieuwste technologieën op badkamerinstallatie gebied. U kunt het niet zo gek bedenken, of ze kunnen het voor u realiseren. En dat alles in één!

Wilt u graag meer weten over Het Badhuys? Neem dan eens een kijkje op onze homepage.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.