Spring naar content
het badhuys

Complete douche ontwerpen

Wilt u een nieuwe badkamer ontwerpen, compleet met douchecabine, badkuip en wastafels? Dan bent u bij Het Badhuys aan het juiste adres! Wij zijn een badkamerspeciaalzaak in Breda en wij hebben ruime ervaring in het ontwerpen van complete douches en badkamers.

Voorbeeldbadkamers met complete douches

Maak kennis met Het Badhuys, een badkamerspecialist uit de Brabantse stad Breda. Gelegen tegenover het Rat Verlegh stadion vindt u onze badkamerspeciaalzaak, ook wel ons experience center genoemd. Wij verwelkomen u graag in dit experience center waar u – zoals de naam al doet vermoeden – volop kan ervaren wat een Badhuys badkamer voor meerwaarde geeft. In de ruimte hebben wij een verscheidenheid aan voorbeeldbadkamers uitgestald: van moderne badkamers tot badkamers met klassieke tegels en adembenemende douchedeuren. Wij tonen u diverse voorbeelden van douches, douchecabines, douchedeuren en andere toebehoren. Van kraan tot afvoerputje: bij Het Badhuys stelt u uw complete douche samen.

Complete douche in eigentijdse stijl, ontwerp en realisatie door Het Badhuys.

3D-ontwerp van uw badkamer

Heeft u het experience center bewonderd en wilt u uw douche of badkamer onder handen nemen? Maak dan een afspraak voor een vervolggesprek. Tijdens dit adviesgesprek vertellen wij u over de vele mogelijkheden en bespreken wij uw wensen voor uw badkamer. Nadat wij al uw wensen en eisen hebben geïnventariseerd, gaan onze adviseurs over op een 3D-ontwerp van uw badkamer. Voldoet dit ontwerp aan de verwachtingen en heeft u zin om uw badkamer door Het Badhuys te laten realiseren? Dan gaan onze vakkundige monteurs over op de realisatie van uw droombadkamer.

Ontwerp door adviseurs van Het Badhuys van badkamer met sauna.

Maak een adviesafspraak

Wilt u uw douche of complete badkamer door Het Badhuys laten ontwerpen? Kom vrijblijvend langs in ons experience center of neem contact op. Tijdens dit gesprek zoomen wij in op uw wensen en bespreken de mogelijkheden van uw droombadkamer. Graag tot ziens!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.