Spring naar content
het badhuys

Complete badkamer

Bent u op zoek naar een complete badkamer en wilt u een badkamer die volledig aansluit op uw wensen? Neem dan een complete maatwerk badkamer van Het Badhuys in Breda. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw badkamer van ontwerp tot realisatie aansluit op de badkamer van uw dromen. Benieuwd hoe wij dit voor elkaar krijgen? Lees dan snel verder!

Een ontwerp naar uw wensen

Voordat we uw complete badkamer kunnen bouwen en monteren, moet deze eerst worden ontworpen. Ons experience center in Breda is de perfecte plek om u te laten inspireren. Wij hebben namelijk een verscheidenheid aan showroombadkamers en materialen opgesteld in onze vestiging. Onze adviseurs gaan daarnaast graag met u in gesprek om dit ontwerp te finetunen en in een fotorealistisch ontwerp te gieten. Onze adviseurs maken hiervoor gebruik van het programma ViSoft zodat u uw toekomstige badkamer alvast tot in detail kunt zien. U heeft daarnaast de keuze om uw meubels volledig op maat te laten ontwerpen, welke hierna door onze interieurbouwers tot in perfectie wordt gebouwd. Zo bent u ervan verzekerd dat het meubel uitstekend aansluit op uw ruimte.

Complete badkamer met vrijstaand bad, ruime inloopdouche en maatwerk badkamermeubel in eiken.

Ons bouwteam voor uw realisatie

Als het ontwerp perfect aansluit op uw wensen, dan gaat ons bouwteam aan de slag om uw complete badkamer ook tot in perfectie te realiseren in uw woning. Ons bouwteam bestaat uit professionals die hun vak als geen ander kennen zoals loodgieters, tegelzetters en installateurs. Ze streven daarnaast een hoge service na zodat u volledig ontzorgt wordt tijdens de verbouwing.

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.