Spring naar content
het badhuys

Complete badkamer Tilburg

Bij een verbouwing van een complete badkamer komt er veel meer kijken dan dat de meeste mensen denken. Om volledig te kunnen ontspannen in uw badkamer moeten namelijk alle elementen en aspecten tot in detail kloppen. Het Badhuys staat daarom voor u klaar om uw complete badkamer van A tot Z professioneel te realiseren in de omgeving van Tilburg.

Over Het Badhuys

Het Badhuys is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en renoveren van complete badkamers. Wij nemen al uw zorgen weg in de reis naar uw nieuwe badkamer. Wij als badkamerspeciaalzaken werken daarom via een vaste werkwijze. In het begin gaan onze adviseurs met u rond de tafel zitten om uw wensen en ideeën te inventariseren. Daarna wordt er een ontwerp gemaakt met alle aspecten die zijn besproken. U kunt vanuit het ontwerp goed zien hoe uw complete badkamer eruit komt te zien. Het ontwerp wordt namelijk via een 3D-programma gemaakt. Het grote voordeel hiervan is dat u uw toekomstige badkamer tot in detail kunt bekijken, voordat deze wordt gerealiseerd.

Complete badkamer met licht eiken meubel op maat, vrijstaand bad en dubbele inloopdouche in Tilburg.

Complete badkamer realisatie

Nadat u akkoord heeft gegeven, gaan onze badkamermonteurs aan de slag om uw complete badkamer te realiseren. Onze monteurs draaien nergens hun handen voor om en gaan snel, efficiënt en zorgvuldig te werk. Het Badhuys heeft hiervoor een eigen realisatieteam. Dit team heeft verschillende deskundige medewerkers in dienst, zoals loodgieters, tegelzetters, timmerlieden en stukadoors die een hoogwaardige afwerking en een persoonlijke service nastreven. Deze badkamermonteurs zijn gespecialiseerd in het verbouwen van complete badkamers. Ze werken dagelijks met de meest hoogwaardige materialen en nieuwste technologieën over badkamerinstallatie. U kunt het niet zo gek mogelijk bedenken of ze kunnen het voor u realiseren; en dat alles in één!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.