Spring naar content
het badhuys

Complete badkamer Roosendaal

Een complete badkamer verbouwen in uw huidige woning, of één bouwen in uw nieuwbouwwoning is een hele klus. Zo moet u een ontwerp maken van hoe de badkamer eruit komt te zien, de materialen uitzoeken en bestellen en dan moet de badkamer nog worden gerealiseerd. Behalve dat dit veel tijd vereist, moet u ook nog eens de juiste kwaliteiten bezitten om te zorgen dat uw badkamer op een juiste wijze wordt gerealiseerd. Als u dit daarom liever aan een professional overlaat staat Het Badhuys voor u klaar. Wij ontwerpen, leveren en realiseren namelijk complete badkamers in de regio rond Breda, waaronder Roosendaal.

Verzekerd van een prachtig design

De eerste professional van Het Badhuys komt u tegen wanneer u ons experience center binnenstapt. Naast dat wij hier diverse voorbeeldbadkamers hebben staan en een stalen ruimte tot onze beschikking hebben, werken hier ook onze adviseurs. Onze adviseurs zijn toppers in het inspireren in uw weg naar uw nieuwe badkamer en zijn gespecialiseerd om deze tot in detail voor u te ontwerpen. Zo bent u ervan verzekerd dat deze perfect aansluit op de ruimte en stijl welke u voor u badkamer wilt creëren.

Complete badkamer gemonteerd en ontworpen in woning in Roosendaal.

Ontdek de badkamers van Het Badhuys

Als u gekozen heeft voor een echte Badhuys badkamer en enthousiast bent over het ontwerp, dan gaat bij binnenkomst van de materialen ons realisatieteam aan de slag. Dit team bestaat uit echte vakmannen en hebben al de meest prachtige badkamers voor Het Badhuys gerealiseerd. Gelooft u ons nog niet? Aanschouw onze projecten dan zelf op onze projecten pagina!

Laat je inspireren

Wat we doen

VAKMANSCHAP

Realisatieteam van vakmensen

Een schitterend ontwerp komt pas echt tot leven als deze naadloos wordt doorvertaald door vakmannen met een ongekende kennis en passie voor hun vak. Met ons eigen realisatieteam kunnen we dit als geen ander realiseren. Elk ontwerp wordt omgetoverd tot een prachtig plaatje.